Bungie heeft onderhoud ingepland voor de Destiny servers en Bungie website.

Naar verwachting zal het onderhoud aan de Destiny servers ongeveer twee uur duren en zullen spelers wel gewoon kunnen blijven spelen. En dat is natuurlijk maar goed ook, want vandaag is “Reset Day”, de dag dat alle Guardians zich verzamelen om The Vault of Glass, Crota’s End, de Weekly Nightfall Strike en de Weekly Heroic Strike te doen. Ga er echter maar vanuit dat er vandaag allerlei problemen zullen zijn want de afgelopen maanden zijn er rond onderhoudsmomenten altijd een groot aantal spelers die niet kunnen inloggen en gebombardeerd worden met foutmeldingen.

Het is goed mogelijk dat Bungie met dit geplande onderhoud aan de Destiny servers de game voorbereid op Patch 1.1.1, die voor het einde van februari geïmplementeerd zal worden. Reken op heel wat veranderingen en het oplossen van een aantal vervelende bugs. Pulse rifle’s worden sterker, Auto rifle’s worden zwakker, Hand cannons worden aangepakt en Heavy Ammo zal nu eindelijk correct moeten gaan werken. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd. Het onderhoud zal vanavond om 19:00 CET beginnen. See you starside!

 • Gelukkig dat we gewoon kunnen blijven spelen. Ben weer helemaal hooked. Moet nu een Exotic missie doen voor een Exotic Fusion Rifle. Nog 4 Fusion Rifles te gaan die ik moet dismantelen……

  • Pocket Infinity is wel een relaxte Fusion Rifle voor PVP. Je moet gewoon even de “Gunsmith” in de gaten houden, hij verkoopt namelijk geregeld Rare Fusion Rifle’s. Voor de volgende fase van de bounty zal je 200 kills in een Nightfall moeten maken, maak je borst dus maar nat als je geen Vex Mythoclast hebt. 😛

   We hebben net met twee man de Nightfall 3x gedaan op drie verschillende personages. Zometeen Crota’s End 3x op Normal en Hard doen.

   • Doe je goed! Moet nog de eerste Raid ooit eens doen. Heb volgens mij geen anti Vex wapens. Wordt dus inderdaad leuk…Wel heb ik de beste HandCannon (Hawkmoon) dus hoop wat schade te kunnen doen.

    • Hawkmoon is niet de beste hand cannon…hangt overigens ook een beetje van de situatie af. Voor Vault of Glass en Nightfall met een void burn zou ik “Word of Crota” nemen, voor Crota’s End Normal zou ik “Fatebringer” nemen en voor PVP zou ik “The Last Word” of “Thorn” nemen.

     Voor Vault of Glass kan je het beste wapens gebruiken die void damage doen, een Ice Breaker als sniper en Gjallarhorn als rocket launcher. 😀

     • Die Gjallarhorn moet ik nog hebben. De Ice Breaker heb ik inmiddels 🙂 Moet het nog wel upgraden trouwens.