Destiny scoort goed op Twitch

Destiny scoort veel views op Twitch!

De lancering van Destiny heeft in de eerste week de meeste views gekregen op Twitch. Destiny liet hiermee andere game lanceringen uit 2014 ver achter zich. Destiny scoort hiermee dus ontzettend veel op Twitch!

“Tot op heden is Destiny de grootste game lancering van het jaar op Twitch,” aldus Matthew DiPietro, Marketing Vice President van Twitch. “Onze enthousiaste broadcast community trok meer dan 5 miljoen unieke kijkers in de eerste week dat zij Destiny speelde.”

Destiny werd tijdens de eerste week bijna 20 miljoen keer bekeken, dit resulteerde in meer dan 240 miljoen minuten aan gameplay.

“Onze community staat bekend om hun behoefte aan delen, vermaken en inspireren,” zegt David Dague, Community Manager bij Bungie. “Het is dan ook geweldig om te zien dat fans hun ervaring met Destiny – van de Tower tot de Crucible en de Vault of Glass Raid – uitzonden op Twitch. We zijn vereerd door het enthousiasme en hopen dat onze community weet dat we meekijken, lachen en applaudiseren in de studio.”

Heb jij ook op Twitch naar Destiny gekeken?