Maak kennis met jouw Destiny…

Destiny, wie heeft de afgelopen weken niet wat van de game zien langskomen? Bungie en Activision brachten een week voor de release een geweldige live-action trailer uit en tijdens verschillende grote evenementen werden allerlei gelimiteerde goodies weggegeven. September kon maar niet snel genoeg komen en afgelopen week was het dan eindelijk zo ver. Ruim 4,6 miljoen mensen speelden in jullie al de beta en er mag gezegd worden dat de release van Destiny vrijwel vlekkeloos is verlopen. (Afgezien van het beperkte aantal Gost Editions die geleverd konden worden en een aantal connectie problemen.) Op de Xbox one versie waren disconnects schaars, al hadden PlayStation 4 fans hier volgens horen wat meer last van. Maar dat zou logisch zijn aangezien de PlayStation 4 playerbase vooral in Nederland al een stuk groter is dan op Xbox One. Is Destiny nou alles waar we op hadden gehoopt of zou Bungie het spel op bepaalde gebieden nog wat meer kunnen verbeteren? Lees onze review hier!

 • Ben nu een level 12 Warlock in Destiny. Vindt de game tot nu toe erg leuk en zie weinig tot geen fouten in de game. Ik hoop op een mooie toekomst voor Destiny aangezien de game 10 jaar gespeeld moet kunnen worden. Ik hou mezelf in ieder geval nog wel eventjes bezig in single-en multiplayer mode.

  • Nino

   Ik heb een level 21 Titan en een level 9 Hunter. ๐Ÿ˜€ De game is awesome!

  • Nino

   Inmiddels heb ik een level 27 Titan en level 23 Hunter…:D

   • Oh is level 27 ook al haalbaar ik heb tot nu toe alleen mensen van max level 26 gezien.

    • Nino

     Je kan op het moment zelfs level 28 worden door je legendary en exotic gear te upgraden met “Ascendant Shards”, deze zijn echter best zeldzaam.

     • Oke nice ben nog steeds bezig met level 20 worden maar vindt het erg intressant dat je met zulke zeldzame gear hoger kunt worden dan de max level.

     • Nino

      Mijn Hunter is inmiddels level 24 en Warlock is level 23…#NoLife

      Nog twee “Ascendant Shards” en dan ben ik denk ik wel level 28. Ik wil mijn Exotic gauntlets er namelijk mee upgraden! ๐Ÿ˜€

     • Jah best wel no life ja, ik had ook wel meer willen spelen. Succes met shards vinden dan maar!

 • Daan

  Vind di spel echt geweldig alleen de missies lijke zoveel op elkaar die robot moet wat scannen en dan krijg je allemaal waves dus van mij moge ze nu wel iets anders verzinnen met die missies

  • Het gaat gewoon om de gameplay niet zozeer om het verhaal dat is naar mijn mening het zwakste punt van Destiny. Best jammer want dat had de game nog interessanter gemaakt.

   • Daan

    Dat is waar maar na 20 missies steeds bijna hetzelfde word ook saai toch vind ik het een geweldige spel als ge snapt wa ik bedoel

    • Jah ik bedoel als je de singleplayer mode saai vindt worden ga je lekker de PVP spelen die heel erg goed is!