De teasing filmpjes op Instagram van gisteren hebben hun doel gehad, maar nu is het zover. Een nieuwe gameplay trailer voor Destiny

Helaas geen Bรจta maar daarentegen wel een trailer die grotendeels bestaat uit gameplay van een stuk van de game die we nog niet gezien hebben. De gameplay wisselt in de trailer tussen de personages waardoor je de verschillende speelstijlen en mogelijkheden te zien krijgt. Bekijk hieronder de 7 minuten durende trailer van Destiny in “The Devils’ Lair” en laat ons weten wat je vindt van de game.

 • Dit lijkt me naast the division, echt een game om samen eens met ze allen te doen. Wie doet mee?

  • Grayfoxz

   I’m in. Doet me een beetje denken aan Borderlands…a.k.a. I like ๐Ÿ™‚

   • Grayfoxz, dan moeten we echt online een team gaan worden! Heb der zin in!

    • ich bin dabei. dips op hunter

     • hahahaha cool! Leuk zijn we al met 3 man. Met hoeveel personen kan je een team vormen? Is dit al bekend?

     • Ik doe mee ๐Ÿ™‚

     • cool!!!

     • Grayfoxz

      Nu alleen kijken of iedereen samen kan, want ik ga de bรจta op PS4 doen.

     • Me2, er is een filmpie verschenen over de team mogelijkheden.

     • Grayfoxz

      max 3 man in een fireteam. En jij en nashes gaan op ps4 spelen toch? Kijken of berend dan al een ps4 heeft ๐Ÿ˜‰

     • Nice! Kan nu al niet wachten!!! Wanneer komt die Beta nou. Wellicht eerder dan berend een ps4 heeft?

     • De beta verschijnt in de zomer, althans dat was eerst zo. Hopelijk is m’n PS4 op m’n verjaardag al binnen. Dan kan ik mee doen. Moet ik me nog wel aanmelden voor de beta? Staat een code die ik heb maar volgens mij moet ik die gewoon invullen in de PS Store als het goed is.

     • Grayfoxz

      Van wat ik begrijp begint de bรจta zoizo niet voor de E3. En de code die je hebt gekregen bij een pre-order moet worden gebruikt op de destiny website. Daar kan je kiezen voor het platform waar je de bรจta op wilt spelen en dan krijg je de code om mee te downloaden later.

     • Nino

      Er staat letterlijk op mijn beta voucher dat je naar:

      http://www.bungie.net/beta moet gaan…:P

     • Je had de game nog gepreordert op First Look. en dus ben je automatisch aangemeld voor de beta

     • Nino

      Er staat toch echt dat je je handmatig moet aanmelden hoor?

      1. http://www.bungie.net/beta
      2. Code invoeren

     • Tnx dude ๐Ÿ™‚

     • Nino

      Waarschijnlijk vier: 1x Tank, 1x Healer, 2x DPS? (of mogelijk 5) om dungeons te doen. Voor een guild of clan zullen er wel een stuk meer zijn. ๐Ÿ˜›

     • Heel vet!! KAn niet wachten om eens echt een “goede” online mp te spelen op de next gen consoles

     • Grayfoxz

      awwww, ik wil ook hunteeeeer. ๐Ÿ™

     • Nino

      Je kan toch met twee Hunter’s in een party. Allebei een andere talent spec. DPS is DPS. ๐Ÿ˜€

     • Mij lijkt de Warlock wel cool

 • Daan

  Nahh ziet er wel vet uit ofzo maar ik vind het me geld niet waard er komen wel betere toppers uit

  • Daan ik moet je eerlijk bekennen dit ik helemaal niet van dit genre houd. Maar ik kan je nu al zeggen dat dit echt een goede game gaat worden. Advies: Pre-order de game, dan krijg je toegang tot de beta. Vindt je het alsnog niks, cancel je de pre-order ๐Ÿ˜€

   • Daan

    Zou wel wille Sjoerd maar ik heb geen geld meer moet eerst me ps4 terug betalen…….

    • Snap ik amigo. Maar als je hem pre-ordert bij game mania hoef je niks te betalen snappie.