De tweede uitbreiding van Destiny, House of Wolves, is vanaf vandaag verkrijgbaar op alle consoles. Ga jij naar “the Reef”?

Goed nieuws voor Destiny spelers. De tweede uitbreiding van de game, House of Wolves is vanaf vandaag verkrijgbaar. De getemde Fallen die door Mara Sov, Queen van het Reef, onder controle werden gehouden zijn AWOL. Of tenminste één van de “Houses”. De House of Wolves rebelleert en probeert alle Fallen onder een groep samen te brengen om zo de Reef en de Awoken op hun knieën te brengen.

De uitbreiding bevat niet alleen nieuwe story missies maar ook een co-op arena waar je met een groep van drie Guardians steeds moeilijkere vijanden kan bevechten, een verhoging naar light level 34, een nieuwe social space, een nieuwe strike missie, nieuwe loot en nog veel meer. Speel je op PlayStation, dan krijg je toegang tot een vierde competitive multiplayer map: Timekeeper. Deze map speelt zich af in een mysterieus bouwwerk op Mars, dat iets wegheeft van een uurwerk en werd gebouwd door de Vex. Deze is tot minimaal najaar 2015 exclusief voor PlayStation gamers.

De uitbreiding is los verkrijgbaar maar maakt natuurlijk ook onderdeel uit van de Destiny Season Pass samen met de eerste uitbreiding. Waar wacht je nog op Guardian? Start de game op en zorg dat je die Fallen tegen gaat houden, voor ze de Aarde komen overheersen!
Destiny Expansion II: House of Wolves nu verkrijgbaar