Destiny The Dark Below is vanaf vandaag verkrijgbaar

Omdat Destiny The Dark Below vanaf vandaag beschikbaar is, organiseert Activision het Destiny The Dark Below – IGN Night evenement.

Destiny The Dark Below – IGN Night is een evenement waarbij vier Fireteams deze gloednieuwe uitbreiding van Destiny gaan verkennen, maar ook de keiharde strijd met elkaar aangaan. In vier verschillende huiskamer-settings gaan Team Veronica, Team Radio 538, Team IGN en de Team IGN prijswinnaars op dinsdag 9 december om 21:00 aan de slag met The Dark Below. De teams spelen patrol-missies en een gloednieuwe strike-missie als Fireteam, maar daarna in The Crucible is het ieder voor zich.

Win leuke prijzen tijdens de Destiny Dark Below stream

De ultieme winnaar gaat met een geweldige prijs naar huis. Tijdens het launch event in september in Amsterdam was een expositie van canvasdoeken met concept art uit de game te bewonderen. De winnaar van deze avond krijgt zo’n prachtig doek van de Bungie concept artists mee naar huis. Het hele event wordt live gestreamed via Twitch, zodat iedereen de gloednieuwe content kan bekijken en de verschillende Fireteams in actie kan zien. Ook zijn er tijdens de stream twee Limited Editions van Destiny beschikbaar voor een platform naar keuze. Tijdens de stream wordt precies uitgelegd hoe men die prijs in de wacht kan slepen.

De live stream is vanaf 21.00 uur te bekijken via http://www.twitch.tv/ignbenelux.