Volgens Bungie ligt de game nog op schema, ondanks het ontslag van O’Donnell eerder deze week

In een interview met Eurogamer gaf Bungie aan dat de ontwikkeling van Destiny nog steeds op schema ligt. Ondanks het vertrek van Composer Marty O’Donnell bij de studio (ontslag of geen ontslag) zal zijn muziek nog steeds in de game verschijnen. Na het ontslag van O’Donnell waren er zorgen ontstaan bij de fans dat dit misschien het release schema van de game zou beïnvloeden. Gelukkig werd in het interview aangegeven door chief operating officer Pete Parsons dat de game “close to shipping” was en dat de muziek gewoon gebruikt gaat worden in de game en hierdoor het launch window van september gewoon zou moeten halen.

I think the Bungie fanbase is going to look forward to hearing Marty’s music, Mike Salvatori’s music, C. Paul’s music and Paul McCartney’s music in the game. That’s going to be exciting for people. It’s going to be a great, fantastic experience.

Aldus Parson, die de moed er goed in houd. Natuurlijk is het vol spanning afwachten op de bèta van destiny die deze zomer zou moeten beginnen. Wat gaan jullie doen? Wachten op de bèta reacties, of de game gewoon halen bij release?