Destiny Beta

Destiny Bèta

De Destiny Bèta komt eraan! Bijna iedere gamer zit namelijk hierop te wachten. Mocht je onder een steen hebben geleefd dan zullen we het nogmaals vertellen en melden dat a.s. donderdag 17 juli om 19:00 uur de Destiny Bèta gaat beginnen. Heb jij een exemplaar gereserveerd? Dan heb je ongetwijfeld je bèta code al gebruikt op de website van Destiny.

De leden van Kijk-Online kijken ook uit naar deze bèta. En willen dit maar al te graag met jullie gamers samen beleven. Mocht je nou denken “Het lijkt mij leuk om mee te spelen” en heb je een PlayStation 4 of PlayStation 3, dan is dit je kans. Hoe meer man hoe meer vreugd. Kortom, drop hieronder een comment neer als je mee wilt knallen en vergeet natuurlijk niet je gamertag te vermelden!!

Destiny Alpha

Enkelen onder ons hadden geluk en mochten aan de slag met de alpha van Destiny. Heb jij hier helaas niet aan mogen deelnemen dan is dit uiteraard vervelend. Joerie was een van de gelukkigen en heeft zijn bevindingen in de video hieronder geplaatst. Check it out om alvast in de stemming te komen!