Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 zal een story mode, online multiplayer modes en one-on-one gevechten en meer bevatten.

Ben jij klaar voor de volgende Ninja Oorlog?

Vanaf vandaag is er een demo te downloaden van Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3. De Demo is op de Xbox 360 vandaag te downloaden en morgen op de PlayStation 3.  Naast de demo is er ook een nieuwe trailer uitgekomen waarin je wat meer ziet van het verhaal en de vele characters die de game zal kennen. Opgelet! Trailer van de game kan spoilers bevatten als je nog niet ver bent met de Anime of Manga! Laat ons eens weten of jij de demo gaat downloaden en of jij de game gaat aanschaffen.

Het is al een tijdje bekend maar voor de mensen die het nog niet weten melden we het nog even. Europa krijgt namelijk twee special editions van Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3. Er komt een Will of Fire editie en een True Despair editie uit. Beide edities krijgen een 16 cm hoge figurine van goede kwaliteit ( Naruto bij de Will of Fire editie, en Sasuke bij de True Despair editie ), een premium trading card, game soundtrack, poster en downloadable kostuum van Goku, speciaal voor de fans van Dragonball Z.