Kennen jullie Def Jam Vendetta nog?

Wat is er nou cooler dan worstelen? Worstelen met gangster rappers en deze verschillende vechtstijlen aanleren. Dit was ooit eens de multiplayer fight game waar ik met veel van mijn vrienden uren lang zoet bleef. Het ging zelfs zo ver dat we op een gegeven tijdens gevechten geld gingen inzetten. De brute moves, geweldige specials, waarmee je mensen keihard knock out kon slaan en heerlijke muziek maakte deze game echt zo geweldig. Het brengt nogal wat herinneringen naar boven en daar is onze Terugblik rubriek natuurlijk ook voor. Bekijk in de onderstaande video hoe YouTube gebruiker NzOx zich door de Story modus van Def Jam Vendetta worstelt. Veel plezier!

 • Het tweede deel heb ik onwijs veel gespeeld dit deel dan weer niet.

  • Vond je dit leuk? Aangezien we beide meer van realisme houden (UFC)

   • Toen der tijd vond ik die gekke kooi gevechten helemaal niks en keek ik niet naar vechtsport in het algemeen. Ja ik heb me zeker vermaakt met def jam fight for new york

    • Nino

     Die was ook heel vet, die derde vond ik niet tof Def Jam Icon heette die geloof ik.

 • Deel 1 en 2 waren erg goed en met plezier gespeeld. Leuk artikel ๐Ÿ™‚