De Humble Bundle van Deep Silver heeft het erg goed gedaan.

Deep Silver’s Humble Bundle opbrengsten voor het goede doel zijn in totaal tot een sensationele 1.5 miljoen euro gestegen sinds het begin van de samenwerking tussen de uitgever en Humble Bundle Inc. in juli 2013. Beide partners zijn trots en dankbaar voor de voortdurende steun en toewijding om te doneren.

Met brands zoals Saints Row en Metro als onderdeel van het aanbod is Deep Silver tot een van de grootste partners van Humble Bundle geworden. Met haar unieke aanpak biedt Humble Bundle een bundel met games aan. De koper bepaalt de prijs, en kan zelf kiezen hoeveel geld er naar de uitgever, Humble Bundle zelf, of het goede doel gaat.

“We zijn verbijsterd over het enorme bedrag dat onze kopers het afgelopen jaar hebben gedoneerd,” zegt Dr. Klemens Kundratitz, CEO van Deep Silver / Koch Media.

“Dit succes is een duidelijk teken om te blijven investeren in de sterke relatie met Humble Bundle en in de toekomst aantrekkelijke bundels aan te blijven bieden.”

De top vijf begunstigden zijn Child’s Play ($530,000 ontvangen), American Red Cross ($520,000), Charity: Water ($320,000), Save the Children ($300,000) en World Vision ($84,000).