Deep Silver Gamescom 2014 De Zombie Uitbraak Bereikt Keulen

Verschillende Deep Silver titels speelbaar op Gamescom

Wereldprimeur Dead Island 2 hands-on is speerpunt van Deep Silver’s line-up op de Gamescom beursvloer – andere speelbare titels zijn onder andere Metro Redux, Risen 3, Sacred 3, en Dead Island: Epidemic

Vandaag maakt Deep Silver hun Gamescom 2014 line-up officieel bekend voor de openbare Deep Silver stand in Hal 9.1, B011/C010, waarmee bezoekers een wereldprimeur zullen hebben: Dead Island 2, de opvolger van de bestseller uit 2011 waarvan miljoenen exemplaren zijn verkocht, zal voor de eerste keer speelbaar zijn! In totaal wachten er meer dan 150 PC en console game stations op spelers.

De volledige Deep Silver line-up die speelbaar zal zijn in Hal 9.1, B011/C010:

Dead Island 2 (Open Wereld Actie-RPG)

De zombie-apocalyps heeft het beroemde, zonnige Californië bereikt. Dead Island 2 borduurt voort op de kracht van Dead Island, de bestseller waarvan miljoenen exemplaren zijn verkocht. Deze zombie-ervaring in een open wereld biedt een gedeeld overlevingsavontuur en een combinatie van natuurlijke schoonheid en bloederige horror en geweld: het paradijs en de hel komen weer samen! Naast de klassieke Dead Island-mix van meeslepende gevechten, actie en rollenspel biedt het door de bekroonde studio YAGER ontwikkelde Dead Island 2 waanzinnige, nooit eerder vertoonde handgemaakte wapens en absurde personages.

Metro Redux (First-Person Shooter)

Metro Redux is de ultieme game collectie, met daarin de uiteindelijke veries van zowel Metro 2033 en Metro: Last Light, die beiden opnieuw zijn gebouwd in de vernieuwde en beste 4A Engine voor next-gen consoles en PC. Voor de allereerste keer kunnen console eigenaren vloeiende 60FPS gameplay en state-of-the-art visuals verwachten die ooit gelimiteerd waren tot high-end PCs.

Risen 3: Titan Lords (RPG)

Risen 3: Titan Lords is het meest recente opus van beroemde Duitse ontwikkelaars Piranha Bytes, de makers van de cult Gothic serie. Het hoofdelement van zowel de Gothic en de Risen series zijn de levendige wereld en de vrijheid om deze te verkennen. De wereld van Risen 3: Titan Lords zal divers, authentiek en vol leven zijn – er staat spelers een authentieke, klassieke RPG ervaring te wachten.

Sacred 3 (Arcade Hack-’n’-Slash)

Sacred 3 wordt gekenmerkt door klassieke arcade hack-‘n’-slash actie en een drop in, drop out offline (2 spelers) en online (4 spelers) coöperatief multiplayer gameplay. De game brengt een aantal bekende karakters terug, zoals de Seraphim, en de Safiri. Elke karakter klasse heeft eigen unieke skills en wapens die kunnen worden verbeterd aan de hand van de unieke speelstijl van de speler. Spelers strijden hun weg door hordes vijanden en proberen hun metgezellen te overtroeven om zo de ultieme held te worden.

Dead Island: Epidemic (Zombie Online Multiplayer Battle Arena

Dead Island: Epidemic speelt 3 speler teams tegen elkaar uit in een wanhopig overlevingsstrijd. Dead Island: Epidemic is een free-to-play PC titel die alle typische elementen van de Dead Island ervaring bevat.

Emergency 5 (Strategy

Emergency 5 is het nieuwe, volgende deel in de gerenommeerde Rescue Strategy serie. Met een gloednieuwe grafische engine en een machtige editor tool, heeft Emergency 5 op PC de beste reddingsmissies ooit, voor de brandweer, politie, en technische nooddiensten.