Deadpool4

Deadpool verschijnt 28 juni voor de Xbox 360, PlayStation 3, en PC

De game van Deadpool verschijnt over een week in de winkels. Een week voor de release is een nieuwe karakter bekend die je in de game tegen zult gaan komen. Wij kunnen natuurlijk de naam van deze karakter al prijs geven maar we laten liever Deadpool zelf aan het woord.

Toen het erop aankwam om de cast van superhelden en mafkezen samen te stellen voor mijn nieuwe game Deadpool, van Activision en Marvel , ging ik te rade in mijn omgeving. Ik moest en zou het meest uiteenlopende gezelschap van freaks in strakke heldenpakken samenstellen dat ooit bijeen is gekomen. Zo heb ik heb één van de meest krachtige, intelligente en lieftallige dames uit het Marvel universum weten te rekruteren: Psylocke. Maar ook Domino en Wolverine. En zo kan ik nog wel even doorgaan…

En, heb je ooit van een zekere zuidelijke schone gehoord die luistert naar de naam Rogue? Deze zuidelijke schone met ‘kicks from Hell’ wordt namelijk MIJN co-ster!

Mmmmmm – check, please!

Okay. Play it cool, Pool. Denk na over een geweldige openingszin waarmee je indruk maakt op deze zuidelijke schone met zoveel klasse en elegantie. “Hallo schatje, ik hoor dat je krachten absorbeert. Nou, mijn liefde heb je in ieder geval geabsorbeerd!” Nee? Hmm… Misschien is dit beter: “Wat zou je ervan vinden om je bij Domino en Psylocke aan te sluiten op ‘Deadpool’s School for Gifted Making Out’?” en dat ik dan gewoon vijftien minuten diep in haar ogen staar zonder iets te zeggen? Wacht, okay, wat als ik nu gewoon eens zeg: “Damn, girl, you must be Rogue, because you’re sucking the life out of me…” NEE! Okay, nou ja, als we uit elkaar gaan is dat misschien een optie, maar…

Pfff! Dit is lastig! Nu begrijp ik hoe zwaar iedereen het heeft die meedoet aan een reality dating show. Jullie zijn pas echt helden.

Deadpool.Roque