Deep Silver biedt “The Survivor Pack” en “Fashion Victim”
als pre-order DLC pakketten.

Dead Island Riptide verschijnt op 26 april.

Deep Silver maakt vandaag meer details bekend van de verwachte DLC pakketten voor spelers die Dead Island Riptide, het volgende hoofdstuk in de Dead Island franchise, pre-orderen.

Pre-order DLC #1: The Survivor Pack:

• Een BBQ mes; dit speciale pre-order pakket bevat een exclusief wapen die alleen in dit pakket verkrijgbaar is. Op welke betere manier kun je van die ellendige zombies afkomen dan met een scherp mes? Pas het wapen zelf aan op de werkbank en sluit deze aan op brandstoftanks waarmee je het zombiehart fijn kunt opwarmen. De zogenoemde “BBQ mes” laat je met gemak door hordes zombies gaan!
• Een XP / stats booster; wil je sneller een level omhoog dan je mede-gamers? Dit is je kans!
• Een speciale winkel; de Survivor Pack geeft je toegang tot een winkel met speciale kortingen op wapens en items. Veel winkelplezier!

Pre-order DLC #2: Fashion Victim:

Vind je het jammer dat je karakter de hele tijd dezelfde kleding draagt? De “Fashion Victim” pre-order DLC bevat een set nieuwe skins voor alle karakters (Logan, Purna, Sam B., Xian Mei, en “de nieuwe gast” John Morgan) in co-op modus.

De Fashion Victim DLC is in Nederland alleen beschikbaar via pre-orders bij Gamemania en Bol.com. Content is beschikbaar voor download via Xbox LIVE voor versies van de game op het Xbox 360 video game en entertainment systeem van Microsoft, Windows PC en via de PlayStation Store.

Deze DLC pakketten zijn ook beschikbaar voor aankoop tijdens de release van Dead Island Riptide. De Survivor pack is beschikbaar voor 400 Microsoft Points op Xbox LIVE Marketplace voor Xbox 360 of voor € 4,99 op PlayStation Network en Steam. Word een Fashion Victim voor 160 Microsoft Points of voor € 1,99.

Dead Island Riptide zal de weerzinwekkende zombies uit de originele game opnieuw tot leven wekken met een bewezen mix van gameplay en verfrissend nieuwe elementen. Een moesson heeft de eens prachtige eilandengroep geraakt en zware regenstormen hebben grote delen van de eilanden verwoest. De stad van Henderson en de junglegebieden op het eiland van Palanai zijn overstroomd, waardoor de achtergebleven boten de enige manier van vervoer zijn. Door het veranderlijke weer op het eiland moeten de teamleden rekening houden met beperkt zicht.

Een vijfde karakter voegt zich bij het team, met een compleet nieuwe en unieke skillset. Alle skills in de groep zijn hard nodig, aangezien verschrikkelijke, nieuwe en onbekende zombie mutaties over het hele eiland zijn ontstaan.

In nieuwe hub verdedigingsmissies worden de co-op teamplay vaardigheden van de overlevenden tot het uiterste getest. Ze moeten vallen, hekken en geschuttorens strategisch plaatsen om de tegemoetkomende zombie aanvallen af te weren en de mensen te beschermen.

Door de nieuwe communicatiemogelijkheden in co-op modus kunnen spelers nog meer genieten van de intense en strategische teamplay ervaring.