Dead Island Riptide Party

Mooi weer, veel drank en zombies!

17 april werden we uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de Dead Island Riptide party in Loon op Zand (Tilburg). Dit werd gehouden bij Experience Island. Een prachtige setting voor de presentatie van Dead Island Riptide. Er was veel water en in het midden ervan lag een mooi restaurant. Rondom het water waren er wat mensen die moeilijk liepen. Eenmaal later bleek dat deze mensen geen oma’s of opa’s waren maar zombies! Dus je kon maar beter in het restaurant blijven. Gelukkig werden we goed verzorgd door het personeel en kregen we volop drank. Het weer was mooi en de sfeer zat er goed in. Hoog tijd om eens naar wat beelden te kijken van Dead Island Riptide!

arena

island

Presentatie van Executive Producer Anthony Cardahi

Na de omgeving wat te verkend te hebben kregen we een presentatie van Dead Island Riptide. Dit werd gedaan door Anthony Cardahi. Hij is Executive Producer. Hij vertelde over Dead Island Riptide en met name wat de veranderingen zijn. We meteen opviel is dat Dead Island Riptide een stuk kleurrijker is dan het vorige deel. Tevens is er een mogelijkheid om je karakters te upgraden. En dan niet alleen je eigen karakter. Je complete gezelschap die jou in de game volgt.

Verder is het natuurlijk wederom het oude bekende gevoel bij Dead Island Riptide. Het afslachten van zombies met allerlei wapens, het bloed vloeit rijkelijk en dat vond Anthony ook erg leuk. Elk ledemaat wat eraf vloog zorgde ervoor dat Anthony ging lachen met als toevoeging “God I love this!”. Wij natuurlijk ook. Wat we verder van de game vinden vertellen we je in onze uitgebreide review!

presentatie

Lekker Quad rijden

Na de presentatie kregen we de kans om lekker een stukkie op een quad te rijden. Dat stukkie lekker werd al snel racen, en iedereen was lekker fanatiek. Zelfs zo fanatiek dat er mensen met quad en al in het water zijn beland. Na het quad rijden kreeg je de kans om gebruik te maken van een kabelbaan. Dit was een lang traject dat je rechtstreeks over het water ging. Beter goed vasthouden want als je los liet belandde je zeker in het water. En ja, dat betekende zwemmen!

We hebben honger!

Na al dat intensieve sporten kreeg iedereen honger. En laat ik eerlijk zijn, er werd fantastisch voor ons gezorgd. De barbecue werd aangestoken en er kwamen lekkere stukken vlees tevoorschijn. Tel  de salades daarbij op en je hebt een pracht maaltijd. Hoog tijd om met onze collega’s van andere sites te brainstormen wat zij vonden van Dead Island Riptide. Eigenlijk was iedereen positief en iedereen kon niet wachten om de game te mogen reviewen. Na het heerlijke eetfestijn gingen we nog even Dead island Riptide zelf spelen.

bbq

saladas

Het werd drukker

Later (19:00 uur) arriveerde er nog meer gasten. Waaronder gelukkigen die een prijsvraag hadden gewonnen. Ook zij kregen de kans om de game te spelen. En uiteraard vroegen we wat ze ervan vonden. Wederom was iedereen positief. Wat vreemd was, is dat iedereen plezier had om al die zombies af te slachen. Het bloed vloeide rijkelijk en het bier ook. De sfeer zat er goed in. Wat ook leuk was om te zien is dat iedereen ook een eigen manier van spelen had. Sommige gamers waren echt sneakers. Door huisjes heen, over daken. Ze deden alles om de groepen zombies te vermijden. Terwijl andere juist vol op een groep zombies inliep, en los ging.

avond

Tijd om naar huis te gaan

Aan alles komt een eind en zo ook aan deze geweldige dag. We hebben de game mogen spelen, een presentatie gehad van de Executive Producer, lekker quad mogen rijden en een heerlijke maaltijd gehad. Geweldig! Wat mij betreft doen we dit iedere week. Dead Island Riptide verschijnt op 26 april voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.