Dead Island Riptide is vanaf deze week te koop.

De game verschijnt voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

We hebben de launch trailer Dead Island Riptide voor je. Dead Island Riptide zal de weerzinwekkende zombies uit de originele game opnieuw tot leven wekken met een bewezen mix van gameplay en verfrissend nieuwe elementen. Een moesson heeft de eens prachtige eilandengroep geraakt en zware regenstormen hebben grote delen van de eilanden verwoest. De stad van Henderson en de junglegebieden op het eiland van Palanai zijn overstroomd, waardoor de achtergebleven boten de enige manier van vervoer zijn. Door het veranderlijke weer op het eiland moeten de teamleden rekening houden met beperkt zicht.

Een vijfde karakter voegt zich bij het team, met een compleet nieuwe en unieke skillset. Alle skills in de groep zijn hard nodig, aangezien verschrikkelijke, nieuwe en onbekende zombie mutaties over het hele eiland zijn ontstaan.

In nieuwe hub verdedigingsmissies worden de co-op teamplay vaardigheden van de overlevenden tot het uiterste getest. Ze moeten vallen, hekken en geschuttorens strategisch plaatsen om de tegemoetkomende zombie aanvallen af te weren en de mensen te beschermen.

Door de nieuwe communicatiemogelijkheden in co-op modus kunnen spelers nog meer genieten van de intense en strategische teamplay ervaring. Binnenkort is de review van de game bij ons te lezen.

https://www.youtube.com/watch?v=IHKUK9A0qF8″ width=”620″ height=”360″]