Meester de counter in Dead or Alive 2

Jaren geleden was er een geweldig vechtspel beschikbaar op de Sega Dreamcast, Dead or Alive 2 was de naam en counteren was hoe je het spel succesvol speelde. Dit kon voor de meest epische gevechten zorgen als twee doorgewinterde spelers tegenover elkaar stonden. Tegen beginners was het echter vaak een oneerlijke strijd. De SEGA Dreamcast was een onder gewaardeerde console en het is gewoonweg hartstikke jammer dat SEGA nooit meer een console op de markt heeft gebracht. Gelukkig zijn ze wel altijd games blijven ontwikkelen. Wie herinnert zich nog dat je de manier hoe borsten in de game bewogen kon aanpassen door je leeftijd in te voeren? Hilarisch…wij waren namelijk tijdens onze hele Dead or Alive 2 carrière 99 jaar oud! Maximum boobage power.

Bekijk hieronder nog even op je gemak een leuke video van Dead or Alive 2.

https://www.youtube.com/watch?v=3Hy2UhQT4Sg” width=”620″ height=”360″]

 • Brandon

  Die graphics slaan werkelijk nergens op

  • Dat heet nou oldskool 😉 Vroegáh toen ik dit nog speelde zag het er juist awesome uit. Dead or Alive 5 Ultimate is, op Killer Instinct na, de mooiste fighting game.

  • Benny

   In de tijd van de Dreamcast (1998) was dit samen met Soul Calibur inderdaad de mooiste fighting game en waren de graphics juist baanbrekend. Jouw reactie slaat dus nergens op! 😀

   Wat was jouw eerste console? De PlayStation 3?

   • brandon

    De ps3 idd! Gelukkig maar want nu zijn de games veel beter!

    • Nino

     Games zijn niet per definitie beter, wel een stuk mooier! En bovendien is niet iedereen een “graphics whore”. Vroeger draaide het voornamelijk om gameplay en dat is iets wat veel van de hedendaagse ontwikkelaars en nieuwe generatie gamers schijnbaar zijn vergeten.

     Zonder de mensen die Dead or Alive 2 kochten zou er nu geen Dead or Alive 5 Ultimate zijn. WIJ hebben al die jaren de game industrie groot gemaakt door deze elke nieuwe generatie te steunen. Het begon al in het 8-bit tijdperk. Dus wees een beetje dankbaar. PlayStation 3 kwam pas veeeeeeeeeeeel later…

     • brandon

      KAN het ook niet helpen dat ik later ben geboren. Mijn vader heeft ook alles gekocht! mag hier niet eens me mening drppn.

     • Nino

      Tuurlijk mag je jouw mening droppen, maar daar mogen anderen dan toch ook op reageren Brandon? Ik vind de PlayStation 3 verder een geweldig systeem, Xbox 360 trouwens ook en heb op al mijn consoles enorm veel plezier gehad. Tof dat je vader ook de evolutie van games heeft meegemaakt! +1 dude!

     • brandon

      uhuh 😀

     • Nino

      Ik kan niet wachten om mijn zoon te introduceren aan de wereld van gaming. 😀