De waarheid achter Hearthstone. Ben jij het eens met Smosh Games?

Wie speelt de digitale kaartgame Hearthstone niet? De game is free to play en makkelijk op te pakken, kortom een ideale game voor alle casual gamers. Maar ook voor hardcore gamers is Hearthstone aantrekkelijk genoeg door de vele tactieken die je kunt gebruiken. Hearthstone kan op bijna elk mobiel platform worden gespeeld en is dus ook heel erg bereikbaar als je een paar minuutjes niks te doen hebt. Toch is er ook veel kritiek op de kaartgame van Blizzard. Zo zouden spelers die booster packs kopen veel meer voordelen hebben ten opzichte van spelers die niks betalen. Maar wat is nu de waarheid achter Hearthstone. De jongens van Smosh Games zochten het voor je uit!

Bekijk hieronder de trailer genaamd: De waarheid achter Hearthstone:

  • PerziaN

    Hahaha zo waar! Mensen geven echt veel uit aan deze game, maar ik ben er toch niet mee eens dat het pay to win is…alleen als je niet genoeg geduld hebt misschien. Maar ik speel deze game juist om te relaxen.

  • Zelfs als je allerlei goede kaarten verzameld door booster packs te kopen maakt het je absoluut niet een goede Hearthstone speler en kan je nog keer op keer verliezen. Als je elke dag je quests doet verdien je genoeg gold om packs te kopen en leer je ook nog eens wat. Bakken geld aan een free-to-play game besteden is voor NOOBS! ! !