De vraag aan jou over games opnieuw uitbrengen

Hoe denk jij over het uitbrengen van dezelfde games?

De vraag aan jou over games opnieuw uitbrengen. Hoe denk jij daarover? Afgelopen week is The Last of Us Remastered Edition uitgekomen en in de toekomst zullen er wellicht andere games opnieuw uitgebracht worden. Te denken aan Mass Effect, Dark Souls en wellicht nog vele andere.

https://www.youtube.com/watch?v=cUkKhdpQAt4″ width=”620″ height=”360″]

 • Grayfoxz

  Vind het zeker niet erg om games opnieuw gemaakt te zien worden, maar sommige games zijn hier gewoon nog niet lang genoeg voor uit (en zeker niet voor de prijzen die er gevraagd worden)
  Ik zie veel liever een oude game van de PS2 of ouder een remake krijgen dan een game die ik op de PS3 nog gespeeld heb.

  • Welke games zie je dan graag terug van de ps2?

   • Grayfoxz

    Van de ps2 zou ik graag een remake zien van de kingdom heart series (en dan niet een opgepoetste versie zoals op de ps3 maar echt een remake van de grond af aan) maar mijn grootste voorkeur gaat naar ps1 games en ouden.
    Een remake van Final Fantasy 7, 8 en 9 bijvoorbeeld. Of Legend of Dragoon, Jade Cocoon. Dat soort titels.

 • The Last of Us had ik op de PlayStation 3 helemaal opgegeven. Waarom? Ik kwam niet in de game. Er ging toen al een gerucht dat de game zou gaan verschijnen op de PlayStation 4 en ik dacht laat ik de game maar verkopen. Na wat wikken en wegen heb ik de game, na dat de prijs omlaag gezakt was naar 49 euro, aangeschaft. Ik heb er geen spijt van. Ik speel het nu met plezier en voor 34,95 euro, jeeuj Bol bon, is het een leuke aanschaf. Er komt ook nog eens bij dat alle DLC erbij zit dus dan is het helemaal een koopje. Heb je alle DLC en de game al aangeschaft op de PlayStation 3 dan zou ik lekker wachten totdat de game wat goedkoper is. Nog een speelsessie is The Last of Us zeker waard maar of dat voor 49 euro is valt te betwijfelen. Als je de game al gespeeld hebt he, heb je dat nog niet gedaan dan moet je naar de winkel rennen. Een toppertje, ja ik ben bekeerd.

  Er mogen voor mij wel meerdere games worden geremastered. Neem Beyond two Souls, Metal Gear Solid 4, of een geheel MGS pakket met daarin deel 5 en Ground Zeroes, Snap dat de Legacy Edition al is verschenen maar ik kijk er niet raar van op als dit pakket er in de toekomst komt. En ik ben dan zo een gek die het haalt. Ik ben een Konami en Capcom fanaat dus ik zie graag Mega Man, Onimusha, Dino Crisis, Rival Schools (Project Justice), Castlevania, Contra, TMNT HD collecties verschijnen. Daar zou ik blind voor betalen. Oh en een HD remake van Konami’s X-men die ooit in de Arcade verscheen,

 • Nino

  Ik vind dat ze hier mee moeten stoppen. De meeste games heb ik toch al helemaal grijs gespeeld en al die remakes zijn leuk voor de nieuwe generatie, maar ik vind het maar uitmelkerij. Vooral als de games ook nog maar een paar maanden uit zijn, maar de remakes gewoon voor full price verkocht worden. Gewoon suf!