Bijna is het zover, de teasersite van Square Enix toont ons weer meer informatie. Nog niet alles, maar vermoedelijk zijn we er bijna

Gisteren wisten we al dat er vandaag weer meer info zou verschijnen op de teasersite van Square Enix, en jawel…we weten meer. Hoewel, meer kun je het ook niet noemen. Op de site staat nu “Start 20150415”. Ook de tweet knop is weer aangepast en toont nu het bericht “START 2015.04.15 http://sqex.to/D2I #sqex_secret” Het lijkt er dus op dat er morgen een aankondiging gedaan gaat worden. Aangezien het woord start is geworden is het best mogelijk dat het over een andere game dan een nieuw deel uit de Star Ocean serie gaat, maar we weten het natuurlijk nooit.

Dus zolang er niks eerder lekt op NeoGaf of Reddit, zoals wel vaker gebeurt, kunnen we morgen nieuws of een aankondiging verwachten over het mysterie project van Square Enix. Hebben jullie al enig idee wat het kan worden? Neem nog een laatste blik hier op de website voor de aankondiging van start gaat en laat ons weten wat je denkt.
De teasersite van Square Enix toont...een teaser