Guild-wars-2-heeft-goed-verkocht

Krijg onder andere toegang tot een nieuwe verhaallijn in update voor Guild Wars 2

De Sky Pirates of Tyria update is beschikbaar voor Guild Wars 2. Deze nieuwste update bouwt verder aan de Living World saga met een nieuwe kerker die ontdekt kan worden, nieuwe events, rewards en features. Daarnaast komen de Custom Arenas en Spectator Mode uit de beta.

De update bestaat uit:

• Nieuwe Verhaallijn Dungeon: Aetherblade Retreat – Vind de verstopte ingang naar de Aetherblade base en ga een gevecht aan met de piraten. Er wordt kunde, moed en heel wat behendigheid van je verlangd om je een weg te kunnen vechten naar de Aetherblade Captain en First Mate.

• Sea of Sorrows Scavenger Hunt – Nieuwe permanente content om de lancering van het nieuwe Sea of Sorrows boek te vieren op 25 juni, van de hand van onze eigen Ree Soesbee, Narrative Designer van ArenaNet.

• New Rewards – Er zijn verschillende nieuwe rewards beschikbaar, waaronder Aetherblade caches, een First Mate Horrik miniatuur metgezel, een stijlvol oogglas en meer.

• Skill and Trait Balance Update – De allergrootste balance patch ooit wordt in deze build geintroduceerd, die onder meer significante updates bevat voor traits en skills, waarmee meer diversiteit in builds geboden wordt. Updates zijn ook gedaan voor de minder populaire skills om hun effectiviteit te vergroten.

• Custom Arenas and Spectator Mode leaves Beta – Custom PvP arenas stellen spelers in staat om private matches te houden en hun map settings aan te passen. Deze feature komt uit beta, wat betekent dat de Custom Arena Starter Kits nu voor iedereen te koop zijn in de Gem Store. Ook de Spectator Mode is officieel uit beta. Samen bieden deze twee features de mogelijkheid voor oefening, competitive play en toernooien.

• Mortar Mastery Joins the Growing List of World vs. World Abilities – Spelers kunnen hun mortar effectiviteit vergroten door te trainen in de Mortar Mastery. Door de training kun je jezelf verbeteren en verkrijg je een grotere mortar blast radius, vergroot je de schade die je toe kunt brengen, verkort je skill recharge, en kun je zelfs een nieuwe skill bemachtigen: Mortar Barrage.