Richt een persoonlijk wereld in met Sims 4

Sul Sul*! EA kondigt vandaag aan dat De Sims 4 momenteel wordt ontwikkeld door The Sims Studio en in 2014 beschikbaar zal zijn voor de PC en Mac. De Sims hebben in De Sims 4 nog meer hart en ziel. In de offline, single player ervaring van De Sims 4 krijg je een nog sterkere band met de meest expressieve, verrassende en charmante Sims ooit! Richt een persoonlijke wereld in met nieuwe en eenvoudig te gebruiken hulpmiddelen en deel je creativiteit vervolgens met je vrienden en fans.

De Sims-gamereeks wordt aangedreven door de passie en creativiteit van miljoenen fans rond de hele wereld. Hun doorlopende toewijding aan de gamereeks vormt een bron van creatieve inspiratie voor het team van The Sims Studio en spoort ze aan om een van ‘s werelds populairste simulatiegames, er zijn maar liefst 150 miljoen exemplaren over de toonbank gegaan, continue te verbeteren en te vernieuwen.

Fans kregen eerst het nieuws te horen.

Als dankbetuiging voor de ondersteuning van meer dan 30 miljoen fans die hun verhalen over De Sims via sociale netwerken wereldwijd met elkaar delen, werd er vanochtend een speciale VIP briefing gehouden waar een aantal fans het grote nieuws over de De Sims 4 te horen kreeg. Deze bevoorrechte fans hoorden als eersten ter wereld het nieuws over De Sims 4 en zullen naarmate de ontwikkeling van de game vordert speciale toegang tot het ontwikkelingsteam krijgen.