banner-sims3-exotisch

De Sims 3 Exotisch Eiland, Producer walkthrough

Als je van piña colada’s, de Beach Boys en palmbomen houdt, zul je je vingers aflikken bij De Sims 3 Exotisch Eiland! De gloednieuwe Producerwalkthrough-video neemt een diepe duik in Isla Paradiso, de nieuwe exotische wereld uit het nieuwe Uitbreidingspakket De Sims 3 Exotisch Eiland. Hier kunnen je Sims even helemaal ontsnappen aan de dagelijkse sleur. In deze wereld kunnen je Sims persoonlijke woonboten bouwen, van haven naar haven zeilen, onbewoonde eilanden verkennen, resorts beheren, een duik maken onder de zeespiegel en meer.

De ster van de video is Graham Nardone, Assistent-producent van De Sims 3 Exotisch Eiland. In de video neemt hij de kijkers mee op een tocht aan boord van de SS Nardone, de woonboot die hij zelf in de game gecreëerd heeft. Van ruimtebesparende voorwerpen tot unieke designstukken; woonboten zijn de ideale drijvende woningen die je Sims de vrijheid geven om te gaan en staan waar ze maar willen. Je Sims kunnen snorkelen, duiken, de wondere onderwaterwereld verkennen, resorts beheren, vriendschappen sluiten met ZeemeerSims en gezonken schatten opsporen. Als speler kun je het tropische paradijs naar je hand zetten en je Sims heerlijk van de zon en de zee laten genieten!

Eiland Overlevingspakket

Spelers die De Sims 3 Exotisch Eiland alvast reserveren krijgen de Limited Edition van de game, inclusief het Eiland Overlevingspakket; een nieuwe set met spullen die je Sims kunnen gebruiken om te overleven op een onbewoond eiland. Verder is deze week ook aangekondigd dat spelers die De Sims 3 Exotisch Eiland reserveren via Origin.com het Carnavalskostuumpakket ontvangen, met daarin twee exclusieve Carnavalskostuums waarmee het nog feestelijker wordt op het eiland.