Voor sommige spelers keer je terug naar je roots in de nieuwe Sims 3 accessoirespakket.

Welk jaar was voor jou het beste?

EA kondigt vandaag aan dat het De Sims 3 70’s, 80’s, & 90’s Accessoirespakket nu in winkels en als digitale download via Origin.com verkrijgbaar is. In het nieuwste accessoirespakket voor De Sims 3 kunnen spelers legendarische looks uit de jaren 70′, 80′ en 90′ nieuw leven inblazen. Het pakket bevat hippe basisbenodigdheden zoals kleding, kapsels, gezichtsbeharing en trendy decoratie zoals een console stereosysteem, versleten meubilair en arcadegames om je Sims en hun huizen uit te dossen in de stijlvolle looks van vervlogen tijden.

De groovy jaren ’70 mode: van jeans met wijde pijpen tot strakke stretchtopjes en schoenen met plateauzolen, je Sims zijn klaar om in stijl met de voetjes van de vloer te gaan. Na een nachtje doorhalen in de disco kunnen Sims het feest thuis verder zetten met hun eigen Sterrenlicht Feestbol – de perfecte decoratie om op subtiele wijze een beetje flair aan je huis toe te voegen.

Vervolgens hebben we de jaren ’80 met overdreven kapsels, felle kleuren en heel wat pret. Helemaal te wauw man: stroop je beenwarmers op, trek een tricotje aan, doe een haarband om en ga in jaren ’80 stijl los in de sportschool. Of geef de carrière van je Sims een boost met een opvallend gesneden kostuum met schoudervulling. Wat je Sims ook doen, met deze heftige jaren ’80-kleding is succes verzekerd!

Ten slotte hebben we de grunge uit de jaren ’90 mode. Of je Sims zich nu de anti modieuze grungelook hebben aangemeten met versleten spijkerbroeken en topjes met laagjes of voor een casual-chique rok met asymmetrische zoom gaan, ze beschikken gegarandeerd over te gekke onderdelen om zich naar het modebeeld van de jaren ’90 te kleden. Sims kunnen uit dit tijdperk hun huizen inrichten met versleten en metalen meubilair om een relaxte rockomgeving te creëren.

https://www.youtube.com/watch?v=iOwHyG1SXwU” width=”620″ height=”360″]