De Playstation 4 komt eraan!

Schrijf het allemaal in je agenda! op 20 februari komt er een evenement waar iedereen op zit te wachten. Althans zo kondigt Sony het aan in onderstaand trailer. In een mooie maar geheimzinnige trailer word er verteldt dat we op 20 februari wat gaan meemaken.

Tevens is er ook een livestream te volgen, dat plaats vind in New York. Deze kan je volgen op Europese PlayStation Blog. Het zou zomaar eens kunnen zijn, dat jij en vele andere de Playstation 4 voor het eerst gaan zien. Dat is niet verkeerd toch? Laten we het hopen.

De afgelopen weken kwamen van allerlei kanten nieuwtjes rondom de Playstation 4. Via twitter, google plus, facebook en andere game sites werden de geruchten verspreidt, of er werden zaken besproken van wat we willen zien in een nieuwe console.

Playstation 4 of de Xbox720

Wie gaat de eerste zet maken? Wie laat als eerste hun nieuwe parel zien. Wordt het Sony of toch weer Microsoft. We zullen het gaan zien. 20 februari, dat wordt de dag waarop het zomaar eens zou kunnen gebeuren. Kijk-online is erbij, en houdt het nieuws voor jullie lezers in de gaten. Weet jij meer? Wat zou jij willen zien in de next-gen? Zet het hieronder neer en laten we met ze allen aftellen naar 20 februari!

https://www.youtube.com/watch?v=g82C4Nu_Jq8″ width=”620″ height=”360″]