Bloodborne verschijnt 25 maart exclusief op de PlayStation 4

IGN heeft de eerste 18 minuten van Bloodborne gespeeld en gedeeld en wij willen jullie deze beelden natuurlijk niet onthouden. In de video zien we onder andere verschillende vijanden en de stad Yharnham. Als je benieuwd bent naar de kerkers in Yharnham raden we je aan dit artikel te lezen.

 • Yes want it!

 • Mooi The Order 1886 uitspelen voor deze verschijnt ๐Ÿ™‚

  • Haahaha dat is ook wel erg hoor.

   • Inderdaad. To much to play en uiteindelijk speel ik FIFA 15 weer haha

 • Jeroen Hendrickx

  Hier heb ik echt zin in!! Nu mag de tijd snel vooruit gaan. Ben ook echt blij dat gewoon een souls game is. Hier bedoel ik mee dat je weer souls krijgt en het er veel beter uit ziet. Logies ook voor een next gen. Jammer dat er geen begin hamer beschikbaar is. Misschien in de echte versie? Ik zie ook verschillende nieuwe skills ben benieuwd wat ze allemaal doen. En als laaste welk wapen gaan jullie kiezen?
  Ik zit te twijfelen tussen de bijl die is het sterkst of de wandelstok die kun je veranderen in een zweep met messen eraan. Net als die van ivy uit soul calibur.

  • Ivy weapon!

   • Jeroen Hendrickx

    Kijk is wat ik tegen kwam op het internet. Nog 49 dagen…

    • Yes dat issie! Mooie Box nietwaar?

     • Jeroen Hendrickx

      Ja inderdaad, en hij staat mooi bij de collectie. plus er zitten mooie dingen in. maar toch een beetje jammer dat er geen statue bij zit =P. maar desondanks de game is het belangrijkst. maar leuke DLC is nooit verkeert.

     • Nu nog hopen dat het spel echt goed is. Ga jij voor deze editie?

     • Jeroen Hendrickx

      Ja zeker, hij is zelfs al maanden geleden gepre-orderd. en als je het filmpje afkijkt zie je ook je save hub als het waren. Zo mooi dat huis en de tuin. het is gewoon een echte souls game.

     • Ff opzoek naar een unboxing ๐Ÿ˜€ Dan maak ik me keuze

     • Jeroen Hendrickx

      Ik heb er nog geen gevonden alleen uitleg wat erin zit. maar dat terzijde, ik ben ook een beetje in het Japanse nieuws dus hier iets extra voor jullie. Een concept art van een nieuw wapen. en dit:
      Bloodborne Collector’s Edition Strategy Guide Hardcover. deze heb ik natuurlijk ook gepre-orderd.

     • Deze is wel heel nice hoor ๐Ÿ™‚

 • Ik hoop dat BloodBorne mbt de wereldgrote, hetzelfde is als Dark Souls. Vrees een beetje dat het een lineaire game wordt

  • Jeroen Hendrickx

   Nou dat weet ik zo net nog niet in de eerste dark souls begon je ook in een soort stad/kasteel. En daar kon je ook alle kanten uit en volgens mij gaan we hier ook naar een ander gebiedt dan alleen de grote stad.

   • Kijk dat klinkt veelbelovend. Sinds ik bovenstaande video deels heb bekeken weet ik zeker dat ik de game ga halen. De gehele DS vibe zit erin. Dus laat maar komen.