Wie is er klaar voor The Dark Below trailer?

Op 9 december is het eindelijk zo ver en zullen de inmiddels krachtige en doorgewinterde Guardians het samen of alleen kunnen opnemen tegen de bloeddorstige Hive. The Dark Below uitbreiding voor Destiny biedt spelers namelijk nieuwe missies, een nieuwe Raid, een Strike, er is van alles te doen. Daarnaast worden ook allerlei nieuwe items toegevoegd die benodigd zijn om tot “Light Level 32” te komen. Aan al die Ascendant Shard heb je dus helemaal niets als je denkt dat je hiermee de nieuwe Raid gear kan upgraden.

Breid je Destiny avontuur uit met een schat aan nieuwe wapens, armor en gear en verhoog je ‘light level’ in The Dark Below. Speel nieuwe missies, domineer in drie nieuwe PvP Crucible arena’s of ga samen met je vrienden co-op uitdagingen aan, waaronder een nieuwe Strike en een gloednieuwe six-player Raid.

Nieuwsgierig geraakt? Neem dan hieronder een kijkje naar Activision’s kersverse The Dark Below trailer en maak je klaar voor een nieuw episch hoofdstuk in het onvoltooide Destiny avontuur.