Dark Souls II Scholar of the First Sin ligt op 3 april in de winkels

IGN heeft een video gedeeld van Dark Souls II: Scholar of the First Sin
Deze video vergelijkt de PlayStation 4-versie met de PlayStation 3 en PC-versie. De versies op de PlayStation 4 en Xbox One lopen beide op 60 frames per seconde en zijn in 1080p. Bekijk hieronder de vergelijkingsvideo.

 • Jeroen Hendrickx

  Heej allemaal, het is leuk dat dark souls 2 er nu mooier uitziet. Maar ik heb nog iets veel belangrijkers te melden. namelijk. ps geen spoilers. =D De grootste veranderingen zijn wel de verplaatsing van de vijanden en van sommige wapens. super dik. Maar ook gelukkig iets uit de eerste demo. Het is nu echt donker op sommige plekken. Dus helderheid omhoog zetten heeft nu geen zin. dus hebben fakkels wel echt een functie. En al laatste….. Ik heb het al is gezegd. 6 player co-up! see you there

  • Nice ik ga Dark Souls 2 straks voor het eerst spelen en ik heb er heel veel zin in.

   • Jeroen Hendrickx

    Nice Ape,

    Als je morgen zin hebt om te spellen. Dan help ik je maar al te graag. Ben daarstraks gewoon overnieuw begonnen om mensen te helpen. hoor het graag. En stiekem ook om te kijken wat al de veranderingen zijn.

    • Ik ga de game voor PS4 halen dus dat duurt nog eventjes

 • Kan niet wachten. Heb deel 1 maar opnieuw gekocht (pc)

  • Ik ben een Dark Souls noob…overleef denk ik nog niet eens de prologue…

   • Jawel joh jij wel. Dont worry and praise the sun