Dark Souls II op de PC, een herhaling van de l’Histoire?

Dat Dark Souls II een topper was, wisten jullie al na het lezen van de review van Sjoerd. Wat jullie nog niet weten is hoe goed de PC-versie is. Want de PC-port was bij de vorige Dark Souls een drama dat pas na inspringen van de community een beetje speelbaar was. Heeft de historie zich herhaald of heeft From Software even een grondige cursus PC-porten gevolgd?

En wat maakt Dark Souls II nou zo bijzonder? Is het echt alleen die absurde moeilijkheidsgraad en het daarbij behorende sadomasochisme? Of is er misschien toch meer? In kort, misschien is Dark Souls II wel meer dan sterven alleen. Kom er in ieder geval hier achter.

https://www.youtube.com/watch?v=6WdDZ9QMxak” width=”620″ height=”360″]

 • Jeroen Hendrickx

  Hey Imre,

  Ik herken heel veel van wat je hier geschreven hebt.

  Maar een ding wil ik nog zegen/toevoegen. veel mensen die ik spreek over de game, met mijn ervaring erbij. Eenmaal dat je de game gespeel hebt, kun je niet stoppen. en wat ik al bij de andere 2 soul’s gemerkt heb is. oké uit gespeeld (Bam! nice wat een avontuur) + platinum trofee gehaald. maar dan begin je aan een nieuwe game en dan denk je…..mmhhh ik mis iets. nog even spellen en dan gaat het weer maar het blijft dat gevoel.

  Nu nog een laatste vraagje: wat waren je eindwapen’s + soul level en hoe vaak ben je dood gegaan?

  en voor de kenners praise the sun!

  • Praise the sun indeed 😀