RIDE racet op 20 maart naar de winkels

Koch Media Benelux en Milestone geven vandaag een reeks nieuwe screenshots vrij die de diepgaande customization in RIDE tonen.

Meer dan 100 kledingstukken, 20 motor upgrade packs, en een verscheidenheid aan stijlen voor je RIDE-avatar. Dit zijn enkele van de features die RIDE de game bij uitstek maken voor iedere motorliefhebber en elke gamer met een passie voor motoren. RIDE spelers kunnen het volgende customizen:

STIJL

Maak een keuze uit vrouwelijke en mannelijke avatars, kapsels, en stijl: van voltallige motoroutfits voor de experts, tot een spijkerbroek en t-shirt voor een casual look.

RIJDER

Stel je favoriete outfit samen uit een diverse reeks voorwerpen, zoals helmen, helmvizieren, pakken, schoenen, handschoenen, broeken en jassen – elk item is officieel gelicenseerd. Zo kun je je eigen motoroutfit namaken in de game, en vriend en vijand imponeren met je stijl.

MOTOR

De focus in RIDE ligt op de motor, en motor upgrade packs zijn een belangrijk onderdeel van de ervaring: je kunt ze gebruiken om de rest voor te blijven. Upgrade de motor, transmissie, remsysteem, vering, en banden. De veranderingen die je maakt hebben niet alleen invloed op hoe je motor eruit ziet, maar beïnvloeden ook je prestaties op het circuit en soms – bijvoorbeeld in het geval van het uitlaatsysteem – het geluid van je motor als deze over het circuit scheurt. De opties reflecteren het officiële aanbod van elk individueel merk.

Alle voorwerpen zijn per direct beschikbaar in de game en kunnen simpelweg worden vrijgespeeld door credits te verdienen in elk van de game modi, zowel online als offline.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Voor de hardcore motorliefhebber heeft het Milestone team een reeks opties ontwikkeld waarmee de positie van de rijder op de motor kan worden aangepast. Boots je eigen rijstijl na tot in het kleinste detail met behulp van een aantal punten – houding van het hoofd, positie van de schouders, zitpositie, positie van de binnenkant van de knie, enzovoorts – en leg magische momenten vast met de foto modus om de actiemomenten van jouw avatar met anderen te delen.