Crystal Dynamics kondigt Gold Edition aan van Lara Croft and the Temple of Osiris

Lara Croft and the Temple of Osiris is vanaf 9 december verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC

Square Enix kondigt een “Gold Edition” aan van Lara Croft and the Temple of Osiris. De Gold Edition bevat meerdere exclusieve items zoals een figurine van Lara (ongeveer 7,5cm hoog), een artbook boordevol nooit eerder gezien concept art, een uitvouwbare kaart van de Overworld en de Season Pass.

De Season Pass (ook afzonderlijk verkrijgbaar) bevat alle toekomstige downloadbare content inclusief de Icy Death en Twisted Gears-pakketten. De komende DLC-pakketten bieden 6 extra outfits en dagen Lara, Carter, Horus en Isis uit om meerdere tombes te verkennen en unieke schatten zoals ringen, amuletten en wapens te veroveren. De Season Pass bevat geen pre-order packs.

Over Lara Croft and the Temple of Osiris

Lara Croft and the Temple of Osiris is het vervolg op het veelgeprezen Lara Croft and the Guardian of Light en de eerste coöp-ervaring voor vier spelers met Lara Croft. In dit spel, met ongelooflijke beelden en een gloednieuw verhaal, moeten spelers samen de tempel verkennen, hordes vijanden uit de Egyptische onderwereld verslaan, duivelse puzzels oplossen en dodelijke vallen ontwijken. Spelers wedijveren continu om schatten en krachtige artefacten, zodat ze de show kunnen stelen.

Lara Croft and the Temple of Osiris speelt zich diep in de woestijn van Egypte af. In haar nieuwe avontuur moet Lara samenwerken met de rivaliserende schattenjager Carter Bell en de gevangen goden Horus en Isis om de boosaardige god Seth te verslaan. Lara en haar reisgezellen vechten tegen de natuurelementen op de zandvlakten en in oude tombes en moeten het opnemen tegen legendarische godheden en mythische wezens. Nu het lot van de wereld op het spel staat, moet Lara de fragmenten van Osiris terugvinden om te voorkomen dat Seth de hele mensheid knecht.

LCTOO_Gold_Edition