Crysis 3 verschijnt 21 februari.

Reserveer de game en je krijgt The Hunter Edition van de game en Crysis 1 als digitale download.

We hebben een nieuwe trailer voor je van Crysis 3. Tekst onder de trailer:

Bottom Assess, Adapt, and Attack: Crysis 3 empowers you to make important tactical decisions in New York City’s Liberty Dome. The Nanosuit enables numerous choices on the battleground, including low profile stealth combat and high-powered, explosive warfare.

Wie speelt de beta nog? Dit kan tot 12 februari. Hieronder nog even een uitleg mocht je de beta voor het eerst gaan spelen.

Je kunt namelijk in de multiplayer-bèta van Crysis 3 kennismaken met twee van de acht speltypen van Crysis 3.

In Crash Site draait alles om het veiligstellen en verdedigen van specifieke locaties, waarbij je punten verdient door vijanden te doden en de locaties zo lang mogelijk bezet te houden. Het spannende, gloednieuwe speltype Hunter beleeft zijn debuut in Crysis 3. In dit asymmetrische spel moeten twee spelers het binnen een bepaalde tijd opnemen tegen tien vijanden (veertien op de PC). In de wedstrijden jagen spelers ongezien op CELL-soldaten. Alleen gewapend met verbeterde Nanosuits en de dodelijke Predator-boog moeten de jagers de CELL-soldaten systematisch besluipen en doden. De CELL-soldaten moeten als team samenwerken om te overleven tot het einde van de ronde. Het bijzondere van dit speltype is dat CELL-soldaten die gedood worden weer tot leven komen als jagers en dan de andere jagers helpen de overgebleven CELL-soldaten uit te schakelen voordat de klok op nul staat. De multiplayer-bèta van Crysis 3 bevat ook twee van de twaalf maps van de game, Airport en Museum. De twee prachtige maps geven je een voorproefje van de weelderige stadsjungle en de tactische open wereld onder de Liberty Dome van de stad New York.

https://www.youtube.com/watch?v=hJx3LZRLz4c” width=”620″ height=”360″]