Video thumbnail for youtube video Crimes & Punishments - Gamesite Kijk-Online

Ga jij Crimes & Punishments aanschaffen?

Holmes’ grootste mysterie wordt onthuld, de releasedatum! Sherlock Holmes Crimes & Punishments van Frogwares staat gepland voor 30 september 2014, voor PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 en PC.

Start je onderzoek naar zes unieke zaken op verschillende locaties in het 19de eeuwse Londen, door gebruik te maken van de vaardigheden Sherlock Holmes en je eigen verstand. Easy Interactive en Focus Home geven een sfeervolle trailer van 30 seconden vol intriges vrij.

Er zijn ongeveer negen verschillende conclusies in iedere zaak en we beloven geen van deze eindes te bederven voor 30 september. Dit betekent dat de moord op Peter Carey, zoals te zien was in de 23 minuten durende gameplay trailer, nog steeds niet opgelost is. Kun je niet wachten tot 30 september? Vergelijk je conclusies dan met die van anderen op de Sherlock Holmes Facebook en Twitter.

In Crimes & Punishments ga je de straat op als Victoriaanse detective Sherlock Holmes en onderzoek je de meest gruwelijke en complexe misdaden. De gameplay ervaring laat de meest beroemde vaardigheden van Sherlock Holmes zien. De onderzoek-mechaniek in Crimes & Punishments leent zich voor de sluwheid en vaardigheid van de speler: in Sherlock Holmes Crimes & Punishments is het zijn vaardigheid en jouw verstand.

https://www.youtube.com/watch?v=sIVFTVjSH24″ width=”620″ height=”360″]