Crimes & Punishments Gameplay Trailer

Crimes & Punishments verschijnt in september voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en PC

Sherlock Holmes, een man van vele vermommingen, onthult in deze Crimes & Punishments Gameplay trailer een aantal van zijn vaardigheden, talenten, capaciteiten en… snorren. Bekijk hoe Holmes begint met het onderzoek naar de mysterieuze zaak van Black Peter, op een reis vol intriges en ondervragingen.

De game was al te zien op alle grote gaming events en het is nu de eerste keer dat spelers langdurig en diepgaand kunnen kijken naar de game en de mechanica erachter. Van het verkleden in een goede vermomming om informatie te krijgen tot het gooien van harpoenen naar dode varkens tijdens een test, deze 23 minuten durende video inclusief een voice-over van de ontwikkelaar, geeft de meest complete kijk op Crimes & Punishments tot nu toe.

Kijkers krijgen informatie over een aantal kenmerken van de game, die zich chronologisch afspelen tijdens de zaak. De video laat een klein deel zien van de eerste van de zes zaken die je in de game moet oplossen. De video bevat weinig spoilers en de uiteindelijke conclusie die wordt getoond is misschien niet de juiste, maar juist één van de mogelijke ontknopingen in deze specifieke zaak. Hierdoor zien spelers de omvang en reikwijdte van de conclusies van iedere zaak, afhankelijk van het verzamelde bewijs en hoe het allemaal met elkaar verbonden wordt door de speler. Bekijk de Crimes & Punishments Gameplay trailer en laat ons eens weten of jij enthousiast bent.

https://www.youtube.com/watch?v=fMAMlyzg2KI” width=”620″ height=”360″]