Wie is klaar voor The Crew?

Haal je vrienden erbij, want het is tijd om met elkaar de weg op te gaan! Ontdek hoe een dag in The Crew eruit ziet, in de nieuwe Truly Driving Social trailer! Racen met vrienden was nog nooit zo leuk!

https://www.youtube.com/watch?v=68qiqz0MpfM” width=”620″ height=”360″]

 • Hele vette trailer. Krijg nu eigenlijk wel zin in deze game!

 • Nino

  Wat zou toffer zijn? Forza Horizon 2 of The Crew?

  • Dat is een onwijs goede vraag waar ik al langer mee loop. Grafisch denk ik dat forza beter scoort. Maar goed laten we er een video item van maken!

   • Nino

    Ik vind Forza Horizon 2’s “cockpit view” oerlelijk als je deze vergelijkt met Forza Motorsport 5. Maar inderdaad, denk dat FH2 wel mooier is dan The Crew. Maar ik vond de gameplay in de demo niet zo bijzonder en daar was ik al bang voor.