De nieuwe DLC en update van The Crew zijn beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360 en PC

Vanaf nu zijn de Speed Car Pack en de Speed Live update beschikbaar. Het Speed Car Pack is de tweede van vier speciale Car Packs en bevat naast drie nieuwe auto’s ook extra accessoires om de prestaties en de looks van je auto’s een boost te geven.

NIEUWE AUTO’S IN HET SPEED CAR PACK:

In het Speed Car Pack staan er drie nieuwe auto’s te wachten om je adrenaline op nieuwe niveaus te brengen terwijl je het gaspedaal intrapt. Stap in de Saleen S7 Twin-Turbo, Amerika’s eerste échte super car, ontdek de snelle en wendbare technologie van de Alfa Romeo 4C of ga voor de spectaculaire klasse van de Mercedes-Benz C 63 AMG Coupé Black Series.

NIEUWE PvP MODUS BIJ SPEED LIVE UPDATE:

Neem de koppositie over en laat ‘m niet meer los! Maak nu kennis met de nieuwe Eliminator modus, waarin je het opneemt tegen andere spelers. Elke speler begint met meerdere levens en wie achteraan rijdt als de tijd op is, verliest een leven. Wie als laatste overblijft mag zich The Eliminator noemen. Deze modus bevat je 10 nieuwe races, speelbaar met 2 tot 8 personen per race.

NIEUWE FACTIEMISSIES BIJ SPEED LIVE UPDATE:

Je kunt nu vier nieuwe factiemissies spelen die helemaal in het teken van snelheid staan. Deze zijn gratis beschikbaar via de Speed Live Update en stellen je voor nieuwe uitdagingen:

 

· Dave Z: een race tegen de klok over de Badlands.

· The Branchu Loop: een geheime race midden in de woestijn.

· The Point Of No Return: een drag-race tegen een mysterieuze tegenstander.

· On Thin Ice: de ultieme test voor je vaardigheden op een super technisch circuit.