The Crew launch trailer ziet er gelikt uit.

The Crew launch trailer is indrukwekkend. Ubisoft doet dit altijd goed hun titels. Vandaag ligt the Crew in de winkels voor de Xbox One en Xbox 360, PlayStation 4 en Windows PC.

Een Limited Edition van The Crew met exclusieve toegang tot de Mini Cooper S, een volledige set performance-onderdelen voor je wagen en stickers gemaakt door de community, is eveneens verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en Windows PC bij Game Mania, Media Markt, Dreamland en in de Uplay Shop.

The Crew is een revolutionaire action-driving MMO die je meeneemt op een wilde rit in de gigantische open wereld van de Verenigde Staten. Vol spannende uitdagingen en gevarieerde omgevingen, van stad tot buitenwijk en van kust tot bergtop. The Crew geeft een nieuwe betekenis aan het begrip vrijheid in een racegame. De game heeft een speelterrein van ongekende omvang, waarin elke racefantasie vervuld wordt! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ongeëvenaarde sociale gameplay in een racegame

Nooit eerder was je zo verbonden met andere spelers als in The Crew. Elke andere bolide is een potentiële rivaal of bondgenoot in de grote open wereld van The Crew! Hierdoor ontstaan er binnen een handomdraai spannende competities of hechte samenwerkingen. Voor de eerste keer in een racegame kun je het hele verhaal al samenwerkend met je vrienden beleven, of het nou is om het makkelijker te maken, om betere beloningen te krijgen of om het leuker te maken met elkaar.

Voor elk type terrein en alle specs zijn er PvP-missies. Zo krijg je al snel elke rijstijl onder de knie terwijl je het tegen elkaar opneemt. De PvP-missies moedigen je aan om zo creatief mogelijk te rijden terwijl je de beste route vindt van het ene checkpoint naar het andere.

De sociale features in The Crew krijgen een nieuwe betekenis in Faction Wars, een uitbreiding die van start gaat zodra je toegang hebt tot het tweede gebied van het speelterrein. Je voegt je dan bij één van de vijf facties en strijdt alleen of samen met jouw crew om de reputatie en invloed van jouw factie in de Verenigde Staten zo groot mogelijk te maken.

Crew Launch Trailer

Een unieke kijk op ‘car customization’ gelinkt aan RPG vooruitgang

The Crew heeft de grootste automerken op een rijtje staan. Elk standaard model kan je tunen met vijf verschillende tuning specs (Street, Dirt, Performance, Raid en Circuit) om beter te presteren en voordeel te halen op elk terrein. Pas je auto naar eigen smaak aan en tune het voor elk soort terrein. Elke wagen is een puzzel om aan te passen en te upgraden naar eigen wens, door body- en performance-onderdelen vrij te spelen. Tenslotte kun je gebruik maken van perks om je wagen helemaal te optimaliseren volgens jouw rijstijl.

De road trip gaat verder

The Crew blijft evolueren de komende maanden. Er worden op reguliere basis nieuwe missies, auto’s customization onderdelen, community events en PvP-modi beschikbaar gesteld voor Xbox One-, Playstation 4- en PC-spelers.

Daar bovenop komen vanaf januari 2015 er vier thema-packs met nieuwe wagens, nieuwe stickers en tuning kits uit als downloadbare content. Ubisoft heeft eveneens al de Season Pass van The Crew onthuld die vroegtijdige toegang tot deze 4 thema-packs bevat, twee exclusieve wagens (McLaren 12C en Ferrari 458 Speciale) en exclusieve tuning opties.

  • Trailer ziet er netjes uit hoor. Hopelijk krijgt de game niet teveel problemen.