The Crew Wallpaper New trailer

The Crew verschijnt op de Xbox One, PlayStation 4 en PC

Het was een tijdje stil rond Ubisoft’s The Crew maar vandaag is er eindelijk een einde gekomen aan de stilte. Ubisoft heeft namelijk een trailer vrijgegeven van de game. In de trailer zijn verschillende wagens en parcoursen te zien waarin en waarop je zult bevinden. Bekijk de trailer hieronder en laat ons eens weten of jij de game gaat halen.

https://www.youtube.com/watch?v=V_JxALkmloA” width=”620″ height=”360″]

  • Momenteel hebben Forza 5 en Driveclub (als deze uberhaupt nog komt) mijn voorkeur.

    • Driveclub komt waarschijnlijk rond de E3, althans dat was een gerucht en Forza 5 ziet er erg goed uit. Ik wil wel wat meer van The Crew zien voor ik een oordeel geef.

  • Nino

    Deze game lijkt me toch wel heel vet, maar ik hou ook meer van Arcade racing!