The Crew Calling All Units, de tweede mega uitbreiding voor The Crew action-driving MMO geeft de game een nieuwe draai.

Spelers gaan de weg op in een geheel nieuw verhaal als elite agent Clara Washington, om illegale straatraces tegen te gaan. Spelers die aan de andere kant van de wet willen rijden, kunnen hun racing skills laten zien als straatracers en samenwerken met hun crew om de VS te veroveren. Deze nieuwe politieachtervolging-fantasie heeft een diepe impact op de gameplay en belevenissen van spelers in heel de gigantische open wereld van The Crew.

Als speler word je in dit gloednieuw politie versus straatracer verhaal gedropt in een verhaal van 12 missies, waarin je je eigen strategie en stijl als politie kan ontwikkelen, kan rondrijden in volledig opgevoerde politiewagens en nieuwe onderdelen, voertuigen en XP kan verzamelen. Spelers kiezen een kant, of switchen wanneer ze willen, om hun strategieën te perfectioneren om straatracers neer te halen of om aan de politie te ontsnappen.

In deze confrontatie op alle mogelijke terreinen en ondergronden, kan elke kant rekenen op een reeks speciale vaardigheden en heel wat verschillende voertuigen tijdens hun race door de VS. Als lid van de politie, achtervolg je straatracers door de VS tijdens gevaarlijke en pijlsnelle achtervolgingen. Bij succesvolle arrestaties krijg je heel wat exclusieve politievoertuigen in handen, van exotische supercars tot legendarische motoren of onverwoestbare SUV’s, allemaal in typische ‘cop-style’ inclusief sirene.

Kies je voor politieagent of straatracer?

Spelers die liever de straat opgaan als racer vertrekken met een lading op zak, die garant staat voor spectaculaire ritten en hoge beloningen. Achtervolgingen kunnen op elk moment en elke plaats getriggerd worden, wat de multiplayerbelevenis in The Crew, inmiddels al beleefd door meer dan 10 miljoen spelers, nog intenser maakt.

Daarbovenop kunnen alle spelers van The Crew profijt halen uit deze waanzinnige strijd, dankzij volledige toegang tot de straatracer gameplay, inclusief speciale vaardigheden zoals verblindende flashbangs en ongelimiteerde nitro. Verder is de level cap voor iedereen verhoogd naar 60.