Counter-Strike Nexon Zombies komt naar Steam

Counter-Strike Nexon: Zombies verschijnt in het 3e kwartaal

Nexon Europe kondigt met genoegen de komst van de levende doden aan naar één van de meest iconische gamelicenties ooit, met de lancering van Counter-Strike Nexon: Zombies op Steam in het 3e kwartaal van 2014.

De ontwikkeling van Counter-Strike Nexon: Zombies is gebaseerd op de legendarische online actiegame Counter-Strike van Valve. Om een van de grootste FPS titels in de wereld uit te breiden, hebben NEXON en Valve de handen ineengeslagen om een nieuwe free-to-play CS titel met een zombiethema te ontwikkelen met nieuwe gamemodi, wezens en meer.

De CS-wereld raakt geïnfecteerd met de ultieme game-changer: zombies. Er staat spelers razendsnelle actie te wachten, een reeks nieuwe wapens, diverse beschikbare gamemodi, en talloze ondoden die aan de strijd zullen worden toegevoegd. De zombies in deze game zijn snel, agressief, en gevaarlijk, en dat zorgt voor een volledig nieuwe ervaring.

Naast de geheel nieuwe zombie-ervaring, kunnen spelers ook genieten van het originele Counter-Strike, zoals de gamemodi Hostage Rescue en Bomb Defuse, waarin strategie belangrijker is dan ooit tevoren. Alle speelbare modi omvatten de inmiddels legendarische, adrenalinepompende CS actie.

“Het is ons een genoegen om een free-to-play online versie van de tijdloze FPS-favoriet uit te brengen op Steam. Counter-Strike Nexon: Zombies is een spannende game waarin spelers van alle soorten en maten moeiteloos kunnen instappen. Zowel nieuwkomers als FPS spelers van het eerste uur zullen aangenaam verrast zijn door de vernieuwende actie in Counter-Strike Nexon: Zombies,” aldus Kenny Chang, CEO van Nexon Europe.

“Vandaag kondigen we de nieuwste creatie van Nexon aan in de Counter-Strike wereld; één die voortbouwt op jaren van succes in de ontwikkeling van CS Online voor Azië”, vertelt Doug Lombardi van Valve. “Deze titel toont hetzelfde werk in de nieuwe-, zombie- en klassieke vorm. “

  • Grayfoxz

    Free to play counter strike with zombies……!!! sign me the f*ck up 😀