Convoy heeft nu Linux support, net zoals de Kickstarter stretchgoal beloofde. En je kunt ook naar GoG.com voor een DRM vrije versie.

De Rogue-like tactische game Convoy heeft nu Linux support. Een genot voor de mensen die op een Linux systeem werken en toch willen genieten van een spelletje, aangezien er nog steeds niet veel beschikbaar zijn.

Ook is Convoy nu beschikbaar buiten Steam om. Voor de mensen die liever een versie van de game hebben die niet vol zit met kopieerbeveiligingen is de game nu DRM vrij te krijgen via GoG.com, en binnenkort ook via de Humble store (van Humble Bundle). Bij de laatste is de game te krijgen via een Steam key of DRM vrij.

En om de huidige eigenaren van het spel (en toekomstige eigenaren) blij te maken is er een nieuwe patch uitgekomen met verbeteringen aan de moeilijkheidsgraad, toevoegingen van nieuwe scenario’s, meer units om te verzamelen, meer achievements, en natuurlijk een hoop gefixte bugs. Nieuwsgierig naar de game? Ga dan snel naar Steam, GoG.com of de Humble store en kijk of de game wat voor jou is!
Convoy heeft nu Linux support