Fire Emblem

Fire Emblem

Fire Emblem: Awakening krijgt meer uren aan content

Ruim een maand na lancering van Fire Emblem: Awakening zijn er nu 3 complete downloadbare content-episode packs beschikbaar. Het Champions-, Golden- en Scramble Pack bestaan elk uit 3 zogenaamde ‘episodes’. Elke episode bevat een nieuwe omgeving om te verkennen en geeft spelers de kans om nieuwe personages te rekruteren voor zijn team. In totaal komen er 25 content-episodes ter download beschikbaar.

Via betaalde content kun je de hoofdcampagne in Fire Emblem: Awakening uitbreiden met nieuwe vechtscenario’s die meer inzicht geven in de achtergrondverhalen van je personages en kun je nieuwe leden aan je team toevoegen, waarna je alle verzamelde ervaringspunten, voorwerpen en goudstukken kunt overzetten naar je hoofdavontuur. Om aanvullende content te kopen en downloaden, moet je in het hoofdverhaal de Outrealm Gate betreden, een gebied dat pas verschijnt als je al enigszins gevorderd bent in het spel.

Naast de extra content die je tegen betaling kunt aanschaffen is er ook gratis content beschikbaar om te downloaden via SpotPass. Via SpotPass krijg je gratis toegang tot legendarische teams van andere Fire Emblem-titels in de serie, speciale voorwerpen, nieuwe plattegronden en co-op-uitdagingen.