Console versie The Elder Scrolls Online uitgesteld (gerucht)

The Elder Scrolls: Online voor consoles zes maanden uitgesteld

Het lijkt er op dat de PlayStation 4 en de Xbox One versie van The Elder Scrolls: Online 6 maanden is uitgesteld. Volgens een vermeende verwijderde vermelding op de website van het spel gaat uitgever Bethesda de geplande release in juni niet halen. Op de vraag- en antwoordpagina van The Elder Scrolls: Online stond de vraag ‘Wanneer lanceert The Elder Scrolls Online officieel?’. Het antwoordt daarop was als volgt, aldus een Reddit-gebruiker die een screenshot heeft genomen:

console teso uitgesteld

The Elder Scrolls Online lanceerde officieel op 4 april 2014 op pc en Mac. Het is duidelijk geworden dat de geplande release in juni voor de consoleversie niet mogelijk is, maar we hebben wel goede progressie gemaakt en hebben nog zo’n zes maanden nodig om er zeker van te zijn dat we een ervaring leveren die onze fans verwachten en verdienen. Voor meer informatie over het uitstel, lees deze blogpost (link).

Volgens de Reddit-gebruiker bestond de link naar de blogpost niet en inmiddels staat er op de vraag- en antwoordpagina enkel dat The Elder Scrolls Online op 4 april officieel gelanceerd is voor pc en Mac. Dus nu is de vraag heeft iemand hier zijn mondje voorbij gepraat of gaat de game toch gewoon op de consoles verschijnen in juni?