We need more Overwatch Pop! Funko…

Het is eindelijk zo ver. Dit jaar gaat Pop! Funko namelijk in samenwerking met Blizzard Entertainment de tweede wave Overwatch Pop! Funko vinyl figuren uitbrengen. Deze grappige “super deformed” versies van jullie favoriete Overwatch personages zijn nog altijd razend populair. Reden genoeg om Mei, McCree, Lucio, Symmetra, Reinhardt en D.VA en haar bijbehorende Meka aan het assortiment toe te voegen.

Het enige wat mij een beetje tegenvalt is het feit dat we voornamelijk maar de standaard versies van de personages krijgen. Dat terwijl Overwatch talloze verschillende skins bevat en Pop! Funko met de zegen van Blizzard Entertainment een aantal speciale exemplaren zou kunnen uitbrengen (vorige keer waren dit de redelijk saaie groene Tracer en goudkleurige Soldier 76). Neem hieronder in ieder geval een kijkje naar de nieuwe Pop! Funko figuren!

Exclusieve Overwatch Pop! Funko?

Of er dit keer nog een exclusieve Overwatch Pop! Funko personage aan de Blizzard Entertainment store wordt toegevoegd is nog niet duidelijk. Vorige keer was het Pharah… Welke van de nieuwe Overwatch Pop! Funko figuren vinden jullie het mooist? Laat het ons weten in de comments.