Voeg dit jaar een nieuwe Nendoroid Link aan je collectie toe!

De afgelopen jaren zijn al meerdere Nendoroid figuren verschenen van Link, de held uit The Legend of Zelda games. Voor de mensen die Nendoroid nog niet kennen: dit zijn grappige “super deformed” en vooral extra schattige versies van allerlei verschillende personages uit computerspellen en Japanse anime.

In juni van dit jaar zal een speciale versie van Link uit de nieuwe The Legend of Zelda: Breath of the Wild game in Japan uitgebracht worden voor 5101 Yen (ongeveer €42,- excl. verzendkosten en invoer en belasting). De Nendoroid Link: Breath of the Wild Ver. DX Edition zal namelijk geleverd worden met een bijl, knots, kippebout, draagbare kap en paard. En het leuke is dat het paard ook voor andere Nendoroids gebruikt kan worden, dus daar heeft The Good Smile Company, het bedrijf achter de Nendoroids, goed over nagedacht. Bekijk de nieuwe Nendoroid Link hieronder in alle glorie.

De normale versie van de Nendoroid Link is overigens iets goedkoper en kost 3958 Yen (ongeveer €32,- excl. verzendkosten en invoer en belasting) en zal ook in juni 2017 uitgebracht worden. Deze zal overigens de hierboven vermelde extra’s niet bevatten. Ben je ook geïnteresseerd in dit leuke figuurtje? Neem dan eens een kijkje op de website van Hobbylink Japan.