Welke Destiny wapens zijn waardig om in onze Top 5 te verschijnen?

Destiny is een game die ik al sinds de release op 9 september 2014 uitgebreid heb gespeeld op Xbox One. Samen met mijn broeders trotseerden we Atheon in de Vault of Glass, vernietigende we Crota in Crota’s End en wisten we onlangs Skolas in de Prison of Elders uit te schakelen. Maar welke Destiny wapens zijn nou echt de moeite waard om te hebben? Er is namelijk nog al een verschil in de verschillende PVP en PVE wapens. Laten we ons daarom eerst eens richten op het PVE aspect van de game. Maak je klaar voor de Top 5 Destiny PVE wapens!

Destiny servers tijdelijk offline Destiny update 1.1.2

5. The Messenger (Adept) met void damage

Deze pulse rifle is te krijgen door met 9-0 een flawless overwinning te halen in de onlangs toegevoegde Trials of Osiris modus. Eerder moesten we Atheon’s Epilogue gebruiken tijdens Nightfall’s met een void burn modifier, maar na de auto rifle nerf was dit wapen vrij weinig meer waard. Met de komst van Crota’s End kregen we Word of Crota, een krachtige handcannon die ook void damage deed en nog steeds erg goed werkt tijdens void burn. Maar inmiddels is The Messenger (Adept), mits je geluk hebt en het void element ontvangt het beste void wapen.

4. Vision of Confluence

Deze scout rifle kan je krijgen door Atheon op de hoogste moeilijkheidsgraad te verslaan. De solar damage die dit wapen doet maakt het een van de meest gewilde primary wapens in de game. Daarnaast is de Vision of Confluence geweldig om tijdens de Nightfall of Prison of Elders te gebruiken. Zeker de moeite waard om een Etheric Light aan op te offeren.

3. Black Hammer

Persoonlijk vind ik Black Hammer een betere sniper rifle dan de Ice Breaker. Zodra je drie precisie schoten achter elkaar weet te raken krijg je direct drie kogels terug, wat er voor zorgt dat je tijdens baasgevechten vrij makkelijk tientallen keren achter elkaar kan schieten zonder te herladen. Dit is uiteraard erg handig en vereist meteen ook een beetje skill. Het wapen is daarom ook niet voor iedereen weggelegd. Black Hammer is een Boss Killer en doet ook solar damage!

2. Fang of Ir Yut

Dit was een moeilijke keuze, de Fatebringer handcannon uit de Vault of Glass is namelijk een geweldig wapen voorzien van het Arc element. Toch hou ik meer van de Fang of Ir Yut. Deze scout rifle maakt korte metten met Fallen Captains en alles wat een Arc shield heeft. Daarnaast heeft het wapen ook veel meer kogels en is het overdreven makkelijk om van ver headshots te maken. Helaas zit er geen Firefly perk op het wapen, iets wat Fatebringer wel heeft.

1. Gjallarhorn

Het wapen die iedereen zo wanhopig wilt hebben, waar ruzies over ontstaan, waar rage quits door gebeuren. De machtige Gjallarhorn is een Exotic rocket launcher die dankzij de Wolfpack rounds perk na inslag meerdere kleine hittezoekende mini-raketten op vijanden laat los gaan. Chaos en vernietiging is het eindresultaat! De verborgen “Grenades and Horseshoes” perk zorgt er ook nog eens voor dat de raketten op basis van nabijheid kunnen ontploffen, iets wat in je voordeel en nadeel kan werken. Vele moeilijke gevechten worden een peulenschil door het gebruik van de Gjallarhorn. Helemaal tijdens een solar burn is dit wapen goddelijk. Als je er nog steeds geen hebt ontvangen heb ik heel veel medelijden met je…

Uiteraard zijn er nog veel meer wapens die geweldig in PVE werken. De volgende keer zal ik een Top 5 van coolste Destiny PVP wapens bedenken. Hou de website dus goed in de gaten! Dit was de Top 5 Destiny PVE wapens. Welke wapens gebruiken jullie graag tijdens de PVE content van Destiny?