Geld verdienen op Twitch dat kan lekker oplopen

Streamen is enorm populair. Veel gamers vinden het leuk om hun gameplay te delen met de rest van de wereld. Hierin kunnen ze bijbehorend commentaar geven of dit juist achterwege laten. De mogelijkheden zijn oneindig. Naast de casual streamers, is er ook nog een groep gamers die het serieuzer aanpakken. Hun doel is namelijk om geld te verdienen met het spelen van games op Twitch. Dit is geen gemakkelijke opgave. “Origineel zijn” is belangrijk en een leuke babbel helpt je ook aardig op weg. Daarnaast helpt het ook als je vaak streamt. Want dan is de kans groot dat je (sneller) volgers creëert.

Als je volgers krijgt is de kans op een donatie aanwezig. De volgers bepalen uiteraard zelf of ze geld willen doneren. De hoeveelheid dat gedoneerd wordt verschilt ook per persoon. Vaak zie je donaties van een paar euro. Alle kleine beetjes helpen nietwaar? Toch zijn er uitzonderingen. Want er zijn streamers in de wereld die plotseling een bedrag verdienen waarbij ze letterlijk stil vallen, of niet weten hoe ze moeten reageren. Dat zie je allemaal in onderstaande video’s.

Nu is mijn vraag aan jou: Hoe zou jij reageren als je opeens 1000 euro op je bankrekening ziet verschijnen? Doet het je niks? Ga je huilen? Of dans je de hele kamer door? Hoe dan ook, het is altijd lekker om geld te verdienen met je hobby.

Bekijk hier de vorige stel de vraag items:

Stel de vraag: Worden er makkelijk hoge review scores gegeven?
Stel de vraag: Wat is een goede Twitch Stream
Stel de vraag: Wanneer mag een game worden verkocht?

 • Ik zie streamen op Twitch als een hobby, als ik daar dus 1000 euro voor zou ontvangen zou ik zeker uit m’n dak gaan! Ik snap ook dat een bedrag van 1000 euro heel normaal kan zijn als je één van de grootste streamers van de wereld bent en met streamen je brood verdient, ik denk dat op deze schaal streamen ook niet mogelijk in het Nederlands. Daarvoor moet je een engelse stream hebben die over de hele wereld bekeken kan worden. En eigenlijk alles wat al is behandel in Stel de vraag: Wat is een goede Twitch Stream.

  • Ik zou zelf helemaal door de kamer heen springen! 100 push ups maken en vervolgens gaan gillen als een gek 😀

   • Haha klinkt als een leuk idee voor de volgende stream 😉 Bij 1000 euro gaat Sjoerd op en neer springen 100 push ups doen en gillen als een gek.

    • Je bent welkom om te doneren. Zorg ik voor een reactie 😀

     • Met z’n allen 1000 euro he alleen lijkt me dat erg veel geld om te doneren voor een stream 🙂

     • ik ben het waard 😉

     • Olivier

      Hoi!
      Hoe kan ik jullie per mail bereiken om een vraag te stellen over de website?

     • Hoi Olivier,

      Je kan een e-mail sturen naar info@kijk-online.com. Ben benieuwd naar je vraag 😀