GirlGamer Weekend was afgelopen weekend bij Firstlook 2013

Afgelopen weekend waren de meiden van GirlGamer Weekend weer nergens te bekennen. Nou ja, op Kijk-online dan. Maar als je bij Firstlook was dan kan het zo zijn dat je ze hebt zien rondlopen. Het team heeft zich ontzettend vermaakt op de gamebeurs. Benieuwd naar wat we aan het doen waren? Dan heb je geluk, want deze week vertellen we je over onze topmomenten van afgelopen weekend.

Wat viel er te doen?

Er viel heel wat te doen tijdens Firstlook dit jaar. Je kon bijvoorbeeld spullen kopen of goodies verzamelen bij verschillende stands. En je kon natuurlijk je favoriete games spelen. Nu hadden we tijdens Gamescom in Duitsland al de mogelijkheid gehad om Wolfenstein, Call of Duty en the Elder Scrolls Online te proberen. Maar Firstlook bood de GirlGamer een nieuwe kans om met het Kijk-online team rond te hangen en hun favoriete games te spelen.

firstlook_2013_guys

Tegenvallers…?

Waren er dingen waarvan we baalden tijdens Firstlook 2013? Natuurlijk wel. Gamers zeuren graag, dus hier komen de tegenvallers. Je begon de dag uiteraard weer door heel lang in de rij te staan. Behalve als je een snor had, want dan mocht je via een speciale entree naar binnen. Heel grappig! Maar ook de speeltijden waren bij de verschillende stands best kort. We hoorden ook van pc’s die vast liepen, erg jammer. En ook al heb je dan nog wel zin om meer te spelen, de lange rijen schrikken je dan wel af om weer achteraan aan te schuiven.

The Elder Scrolls Online

Ja, het had ook niet anders gekund. Ivey aka Judith zat te zwijmelen op Elder Scrolls Online. The mother ship was calling her. Ze had alle aandacht van de mannen in de rij getrokken, omdat ze net iets te enthousiast was dat ze de game mocht spelen. Gelukkig kon Judith al haar vragen over de game op hen lossen. Haar liefde voor de game werd met 15 minuten hands-on beloond zonder wachtrij. Watch out! ESO VIP incoming!

Elder scrolls online

Nintendo Booth

Nadat je je door de 99,9% jongens hebt gewurmd, kom je eindelijk eens binnen. Dannique had nooit gedacht dat het drukker zou worden dan vorig jaar. Maar ze zat fout. Het was namelijk héél druk. En waar begin je dan met lopen? Nintendo! Waar zij vooral naar uitkeek was de nieuwe Mario Kart voor de Wii U. En ze was zeker niet teleurgesteld. De graphics en gameplay van de nieuwe Mario Kart zijn er zeker op vooruit gegaan en Dannique heeft hier zeer van genoten. Verder bij de Nintendo booth was er Pokémon X en Y. Yay! Ze heeft deze helaas niet gespeeld, maar wel stiekem over de schouders van anderen meegekeken. Ook deze game ziet er volgens Dannique geweldig uit en als ze een 3DS zou bezitten, zou ze zonder twijfel deze games aanschaffen.

Logitech party booth

Perzian was voornamelijk onder de indruk van de Logitech stand. Deze was namelijk niet te negeren afgelopen weekend. Niet alleen liepen daar de winnaressen van de boothbabe competities van de afgelopen twee jaren, maar was er ook een soort disco-gedeelte gemaakt. Je kon er letterlijk heen om te dansen. Want wat heb je nog meer nodig voor een feestje naast een disco cabine waar confetti en een rookmachine in zit? Uiteraard, een DJ die live muziek draait! Dit zorgde onder de bezoekers en de boothbabes voor veel vermaak.
Firstlook_2013_Logitech
En natuurlijk is er niets leuker dan op zo’n evenement andere GirlGamers tegen te komen. De meiden van GirlGamer Weekend hebben enthousiaste dames ontmoet om samen mee te LoL-en, WoW-en en CoD-en. Na gegevens met elkaar te hebben uitgewisseld, zijn we netjes op een rij gaan staan voor de camera’s. Say cheese!

firstlook_2013_meiden

Picture time!

Uitendelijk houd je niet veel meer over aan zo’n weekendje dan goodies en foto’s. En natuurlijk al het moois dat je hebt gekocht tijdens het evenement. Was je dit jaar niet bij Firstlook, dan kun je hier nog een paar foto’s bekijken van die dag.

 • Ivey

  Dannique aka miss Logitech G hihi

  • PerziaN

   Ze past perfect bij de stand qua kleur. Vind je niet?

   • Ivey

    YES YES

    • Dannique

     hahah ik vervaag met de achtergrond. camouflage 🙂

     • PerziaN

      Zou Logitech de kleuren van de stand hebben aangepast aan Dannique? Hoe wisten ze dat je kwam dan? =p

 • Pim

  hahaha die eerste foto.. leuk joh!

  • zie je berend, tranen omdat hij door jou werd ingemaakt 😀

   • Pim

    Zie mijn ‘I don’t even give a shit because I never really played a lot of street fighter’ face nadat Berend mij huilend had ingemaakt en meteen trots op zichzelf was.

    • Wait what?

     • Hahahah jaaaa Pim maakte jou hard in

     • Yeah met Ponypark slagharen fighter ja. Maar echte mannen spelen Street Fighter!

     • Nino

      😛 Epic

     • Pim

      HA.. daarom ben jij eigenlijk ook niet bevoegd om Street Fighter te spelen, want iedereen weet dat je stiekem een vrouw bent Berend.. iedereen..

     • Ik post tegenwoordig ook Girlgamer artikelen dus je hebt me door 😛