colin-mcrae-rally

Codemasters heeft vorige week Colin Mcrae Rally voor IOS gelanceerd.

Colin Mcrae Rally voor IOS is gebaseerd op de 2001 Playstation verzie Colin Mcrae Rally 2.0. Uiteraard met de nodige upgrades. Het spel bestaat uit 30 stages met een totale afstand van 13okm. Er kan een keuze worden gemaakt uit 4 auto’s namelijk de Ford Focus, Mitsubishi Lancer Evo VI, Lancia Stratos en de Subaru Impreza. Race met deze geweldige auto’s door het binnenland van Australië, de bergen van Griekenland of de bochtige weggentjes van Corsica.

Met de alom gewaardeerde besturing en grafische model word het mogelijk om de snelheid levens echt mee te maken. Bochtsnelheden worden voorgelezen door professioneel co-rally rijder Nick Grist om de speler het echte rally gevoel te laten ervaren. Sla je deze adviezen in de wind en beland je buiten de baan zal het dynamische schade model laten zien wat het kan. Glas en onderdelen vliegen in het rond in ‘s werelds eerste rally game voor mobiele apparaten.

Rij een snelle race, een volledige rally of daag je vrienden uit om de beste tijd op het leaderboard neer te zetten. Rij een volledig kampioenschap en unlock achievements om de beste racer te worden!

Colin Mcrae Rally zal te vinden zijn in de App Store van iPad, iPhone em iPod Touch voor een bedrag van €4.49

[youtube id=Ig5qQR6_9cw width=”620″ height=”360″]