Speelt Sony een vies PR spelletje?

Bleszinski houdt zijn hart vast.

Cliff Bleszinski, voormalig Epic Games designer en geestelijk vader van de originele Gears of War trilogie heeft harde woorden naar Sony geuit.

Volgens Bleszinski houdt Sony informatie met betrekking tot hun DRM beleid achter, terwijl Sony zelf beweert geen DRM beleid te gaan hanteren. Spreekt Sony de waarheid of heeft Bleszinski het bij het juiste eind? De beste man werkt namelijk al vanaf zijn 17e in de gameindustrie en weet dus vaak wel waar hij het over heeft.

Cliff

Duivelse PR?

Als we Bleszinski moeten geloven probeert Sony gigant Microsoft voor kijk te zetten en keurt hun duivelse PR-spelletje daarom ook volmondig af. Sony heeft schijnbaar wel degelijk plannen met betrekking tot USED games, omdat dit niet meer weg te denken is uit het toekomstige businessmodel.

Sony fanboys worden allemaal bespeeld. Met Bleszinki’s verleden bij Microsoft denken veel mensen dat hij automatisch de kant kiest van Microsoft, maar vergis je niet in Bleszinski. Hij is namelijk een echte gamer in hart en nieren en beschikt over oneindig veel passie voor de game-industrie en dat kunnen we van alle Sony en MS “slangen in pakken” in het algemeen niet zeggen! Of Bleszinski gelijk heeft moeten we maar afwachten, ik hoop in ieder geval van niet. Het zou namelijk enorm teleurstellend zijn voor alle fanboys die de afgelopen week Microsoft de grond ingetrapt hebben.